FAQ

Veelgestelde vragen over glas

Wij krijgen regelmatig de vraag of het mogelijk is om dubbel glas te plaatsen in bestaande ramen of kozijnen. Veel klanten denken namelijk dat kozijnen bij nieuwe ramen direct vervangen moeten worden. Dit is echter niet het geval. Bij BaronieGlas vervangen we ruiten ook zonder het kozijn te vervangen. We kunnen de ruit los maken, een nieuwe plaatsen en dit netjes afkitten. De ruimte en het kozijn worden daarbij schoon achtergelaten.

Dubbel glas plaatsen in bestaande ramen – kosten

Wanneer u ervoor kiest om dubbel glas te laten plaatsen in uw bestaande ramen, bespaart u natuurlijk kosten op de kozijnen. U kunt uw huidige kozijnen namelijk behouden. De kosten van het dubbel glas hangen af van het type glas en de oppervlakte. We maken graag een offerte voor u op.

Neem contact op

Ook wanneer u wilt overgaan op dubbel glas, is het mogelijk om dit dubbel glas te plaatsen in bestaande ramen. In 95 procent van de gevallen kunnen wij dit voor u uitvoeren. Wilt u weten of wij dubbel glas kunnen plaatsen in uw bestaande ramen of kozijnen? Neem gerust contact op met BaronieGlas voor deskundig advies. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 076 581 12 51 of door te mailen naar info@baronieglas.nl. BaronieGlas is uw glaszetter uit Breda en omgeving.

Wilt u weten of u uw dubbel glas kunt laten vervangen door HR glas? Bij BaronieGlas is dat nagenoeg altijd mogelijk. Onze specialisten komen graag bij u thuis om de situatie op te nemen en u een vrijblijvend advies te geven.

Waarom dubbel glas vervangen door HR glas?

Uiteraard is dubbel glas al een beter isolerende glassoort dan enkel glas. HR++ glas biedt echter een nog betere isolatie. Wanneer u uw normale dubbel glas laat vervangen door HR++ glas, zullen uw stookkosten in de winter dalen. In de zomer zal het in uw huis aangenaam koel blijven.

BaronieGlas is specialist

BaronieGlas is al vele jaren erkend specialist in het aanleveren en plaatsen van alle soorten glas. Wilt u weten wat de kosten zijn voor het vervangen van dubbel glas? Wij kunnen alles leveren wat u nodig hebt. Onze deskundige medewerkers zorgen ervoor dat het glas netjes geplaatst wordt en zorgen ervoor dat alles opgeruimd is voordat zij weggaan. Op deze manier biedt BaronieGlas u de beste service! Wilt u weten hoeveel dubbel glas op uw locatie kost? Of bent u benieuwd naar de prijsopgave voor een andere soort glas? U kunt contact met ons opnemen via 076 581 12 51. Wij komen graag bij u langs voor een passend advies.

Regelmatig krijgen wij bij BaronieGlas de vraag: wat is gehard glas? Gehard glas is een type glas dat vijfmaal sterker is dan normaal glas met dezelfde dikte. Hierdoor biedt het net wat extra veiligheid vergeleken met standaard glas. Mocht het glas onverhoopt breken, dan brengt het minder gevaarlijke situaties met zich mee. Het glas valt namelijk uiteen in kleine stukjes, waardoor geen grote verwondingen kunnen ontstaan.

Hoe wordt gehard glas gemaakt?

Gehard glas wordt op een andere manier geproduceerd dan standaard glas. Het wordt namelijk eerst volledig op maat gemaakt en geslepen. Vervolgens wordt het glas extreem verhit en daarna direct weer afgekoeld. Nadat het afgekoeld is, blijft een zeer stevig type glas over. Gehard glas is daardoor na het harden niet meer te bewerken.

Gehard glas op maat bij BaronieGlas

BaronieGlas is al vele jaren erkend specialist in het aanleveren en plaatsen van alle soorten glas, waaronder gehard glas. Wij kunnen u dan ook kwalitatief gehard glas op maat leveren. Onze deskundige medewerkers zorgen ervoor dat het glas op een nette manier geplaatst wordt en dat alles netjes achtergelaten wordt.

Neem contact op

Heeft u interesse in gehard glas op maat? Wij komen graag bij u langs om de situatie in kaart te brengen en geheel vrijblijvend een offerte op te maken. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen door te bellen naar 076 581 12 51 of door te mailen naar info@baronieglas.nl. BaronieGlas is uw specialist voor gehard glas op maat uit Breda en omgeving.

Wat kost dubbel glas? Dit is een vraag die wij geregeld van onze klanten krijgen. Helaas is hier geen eenduidig antwoord op mogelijk. De kosten van dubbel glas verschillen namelijk per situatie. Zo zullen wij eerst in kaart moeten brengen om welke oppervlakte het gaat. Wat wij u wel kunnen vertellen, is dat glas een investering is en dat het zichzelf altijd weer terug betaalt.

HR++ glas

BaronieGlas werkt met het kwalitatief hoogwaardige HR++ glas. De kosten van dit glas zijn iets hoger, maar het type glas biedt betere isolatie dan standaard glas, zodat u op lange termijn goedkoper uit bent. Bent u benieuwd wat HR++ dubbel glas voor uw woning of bedrijfspand kost? U kunt geheel vrijblijvend een aanvraag doen via onze website. Wij zullen u dan een indicatie geven van de prijs van het dubbel glas voor uw project.

BaronieGlas is specialist

BaronieGlas is al vele jaren erkend specialist in het aanleveren én plaatsen van glas. Heeft u behoefte aan een bepaald soort glas? Wij kunnen alles leveren wat u nodig hebt. Onze deskundige medewerkers zorgen ervoor dat het glas netjes geplaatst wordt en zorgen ervoor dat alles opgeruimd is voordat zij weggaan. Op deze manier biedt BaronieGlas u de beste service! Wilt u weten hoeveel dubbel glas op uw locatie kost? Of bent u benieuwd naar de prijsopgave voor een andere soort glas? U kunt contact met ons opnemen via 076 581 12 51. Wij komen graag bij u langs voor een passend advies.

Heeft u isolatieglas in uw woning of kantoorpand en merkt u dat er condens (oftewel vocht) tussen het dubbel glas zit? Dan is uw dubbel glas lek. Dit is erg vervelend. Gelukkig staat BaronieGlas voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van dubbel glas en komen graag bij u langs.

Dubbel glas vervangen

Bij BaronieGlas kunnen we het dubbel glas wel vervangen en als optie HR glasHR++ isolatieglas staat voor hoog rendement. Bij standaard dubbel glas wordt de ruimte tussen de twee lagen gevuld met lucht; bij HR++ glas zit hier edelgas tussen. Dit zorgt voor een nog betere isolatie van uw woning of bedrijfspand. Onze ervaren glaszetters plaatsen altijd glas van de hoogste kwaliteit en daarom werken wij graag met HR++ glas.

Neem contact op

Wilt u dubbel glas met een lek laten vervangen door HR++ isolatieglas? Wij komen graag bij u langs. BaronieGlas is actief in de regio Breda en daaromheen. Ook vindt u ons regelmatig in regio Moerdijk. Heeft u nog vragen over onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. We denken graag met u mee.

  Neem contact met ons op

  Bent u benieuwd wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, we denken graag met u mee. Uiteraard kunt u ons ook meteen bellen op 076-5811251.

  Sander Maas

  Wilt u weten wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Ik help u graag verder met deskundig advies.

  Sander Maas
  Eigenaar en glasspecialist