Balvast glas

Balvast glas

Bij BaronieGlas bent u aan het juiste adres voor hoge kwaliteit glas in Breda en omstreken. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van glas. Ook voor balvast glas kunt u onze monteurs inschakelen. Balvast glas wordt vaak in een sportzaal gebruikt. Het gaat hier om glas van minimaal 8 millimeter thermisch gehard floatglas dat een ‘Heat Soak Test’ heeft doorstaan. Zo bent u ervan verzekerd dat uw ruiten tegen een stootje kunnen.

Daglicht in uw sportschool

Daglicht is essentieel voor de productiviteit van de mens, waardoor het ook in uw sportschool erg belangrijk is. Daarnaast ziet uw fitness locatie er direct aantrekkelijker uit als er veel licht van buiten naar binnen schijnt. Wanneer u uw sportschool van meer ramen wilt voorzien, is het belangrijk dat deze tegen een stootje kunnen. Er wordt hard getraind in de fitness, waardoor de ramen een tik of stoot kunnen krijgen. U wilt natuurlijk niet dat het glas kapot gaat en uw bezoekers lichamelijk letsel oplopen. Door balvast glas te plaatsen voorkomt u dit.

Wat is floatglas?

Floatglas wordt gemaakt op een laag gesmolten metaal. Door middel van deze methode wordt het glas overal precies even dik en zijn de oppervlakken zeer vlak. Het is een universeel basisproduct wat wordt gebruikt in andere typen glas. Dankzij de omvormingen kan het glas gebruikt worden voor warmte en geluidsisolatie, zonregulering en veiligheidsglas. Hierdoor is floatglas uitermate geschikt voor in een sportzaal.

Direct balvast glas aanvragen

BaronieGlas werkt met balvast glas en verzekert u van kwaliteit. Bent u geïnteresseerd in dit type glas of wilt u meer informatie? Neem dan telefonisch of via e-mail contact met ons op: 076-581 12 51 of info@baronieglas.nl. Twijfelt u welk type glas voor uw toepassing het meest geschikt is? Onze glasspecialisten adviseren u graag.

  Previous slide
  Next slide

  Neem contact met ons op

  Bent u benieuwd wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, we denken graag met u mee. Uiteraard kunt u ons ook meteen bellen op 076-5811251.

  Sander Maas

  Wilt u weten wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Ik help u graag verder met deskundig advies.

  Sander Maas
  Eigenaar en glasspecialist