Houtrot reparatie

Houtrot reparatie door BaronieGlas

BaronieGlas is al meer dan 25 jaar de glashandel voor Breda en omstreken. Deskundig en geheel op maat plaatsen wij alle soorten glas naar wens voor de particuliere en zakelijke markt. Bij het plaatsen komen wij regelmatig gedeeltelijke houtrot tegen in kozijnen. Wij vinden het belangrijk om kwalitatieve service te leveren en bieden naast het plaatsen van glas een reparatieservice voor kozijnen. U kunt houtrot in de meeste gevallen eenvoudig laten repareren door BaronieGlas. Zo spaart u uw portemonnee en het milieu!

Kozijn reparatie in plaats van vervangen

Een kozijn kan gaan schimmelen en rotten wanneer het schilderwerk niet goed onderhouden wordt. Vroeger was het vrij gebruikelijk om een rot kozijn compleet te vervangen. Gelukkig is dit tegenwoordig niet meer altijd nodig. Onze deskundige glaszetters kunnen uw houten kozijn eenvoudig repareren tijdens het plaatsen van glas. Het is belangrijk dat dit gebeurt, omdat rotte kozijnen nadelig zijn voor de isolatie van uw woning. Houtrot laten repareren is een duurzame en voordelige oplossing voor uw woning in Breda of omstreken.

Dubbel glas en houtrot laten repareren in één

Heeft u houten kozijnen met enkel glas in uw huis in Breda en zijn de kozijnen gedeeltelijk aan het rotten? Wij zorgen ervoor dat uw huis en kozijnen er een stuk op vooruit gaan! Wij plaatsen kwalitatief HR++ isolatieglas en zorgen tegelijkertijd voor houtrot reparatie van uw kozijn. Op deze manier kunnen wij u verzekeren dat wij u de allerbeste service leveren en uw huis een stuk beter geïsoleerd wordt.

Schakel BaronieGlas in

Heeft u last van houtrot in uw houten kozijnen? En kan de isolatie verbeterd worden? Houtrot kunt u nu eenvoudig laten repareren door BaronieGlas uit Breda. Wilt u weten wat BaronieGlas voor u kan betekenen? U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via 076 5811251 of door te mailen naar info@baronieglas.nl. Wij helpen u graag!

  Neem contact met ons op

  Bent u benieuwd wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, we denken graag met u mee. Uiteraard kunt u ons ook meteen bellen op 076-5811251.

  Sander Maas

  Wilt u weten wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Ik help u graag verder met deskundig advies.

  Sander Maas
  Eigenaar en glasspecialist