I.v.m. drukte kunnen wij helaas tot nader bericht geen offertes opstellen, onze excuses voor het ongemak.

Monumentenglas

Monumentenglas in Breda

Bij BaronieGlas gaan wij altijd voor het beste resultaat. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij de beste kwaliteit te leveren. Wij plaatsen regelmatig monumentenglas in Breda en omstreken waarbij het authentieke glas wordt behouden maar we wel voor uitstekende isolatie zorgen. Ons aanbod bestaat uit nog veel andere diensten zoals glasrenovatie en het plaatsen van HR++ isolatieglas. Wilt u meer informatie over onze diensten of over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Monumentenglas is dé oplossing

Monumenten hebben vaak mooi glas in de gevel zitten, alleen is dit vaak enkel glas. Het grote nadeel van enkel glas is dat er veel warmte van binnen verloren gaat. Het liefst wordt dit enkel glas vervangen door dubbel glas alleen gaat dat niet zomaar. Monumenten vallen onder de monumentenzorg en hier mag dus niet zomaar iets aan veranderd worden. Er is echter wel een oplossing, namelijk monumentenglas. Monumentenglas heeft een uitstraling van oud glas door het onregelmatige oppervlak. Het zorgt ervoor dat het authentieke uiterlijk van de kozijnen en sponningen behouden blijft en steekt het ouderwetse glas in een nieuw jasje.

monumentenglas

Hoe gaan wij te werk?

Het is natuurlijk erg vervelend als u problemen tegen het lijf loopt met uw monumentenglas. BaronieGlas in Breda staat echter voor u klaar. Onze glaszetters gaan deskundig te werk en daarnaast werken wij alleen met producten van hoogwaardige kwaliteit. U kunt te allen tijde maatwerk en deskundig advies van ons verwachten.

Neem contact op

Bent u op zoek naar een bedrijf dat monumentenglas kan plaatsen of heeft u andere vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch via 076 -581 12 51 of via het onderstaande contact formulier. Ons team staat voor u klaar.

    Neem contact met ons op

    Bent u benieuwd wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, we denken graag met u mee. Uiteraard kunt u ons ook meteen bellen op 076-5811251.

    Wilt u weten wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Ik help u graag verder met deskundig advies.

    Sander Maas
    Eigenaar en glasspecialist