Glas in lood

Glas in lood voor binnen

Glas in lood wordt niet alleen voor buitendeuren- en ramen gebruikt; dit prachtige en vaak kleurrijke glas wordt ook vaak in binnendeuren en bovenraampjes geplaatst. Het wordt vaak gezien als een kenmerk van een jaren 30 woning (waar dit type glas ook vaak te vinden is), maar kan natuurlijk in iedere woning worden geplaatst. Bij BaronieGlas hebben we ervaring met zowel de renovatie van glas in lood in oude woningen als het plaatsen van nieuw glas in lood in bijvoorbeeld nieuwbouwwoningen.

BaronieGlas levert compleet nieuw glas in lood volgens het voorbeeld dat u aandraagt. Daarnaast renoveren wij bestaand glas in lood door het te demonteren en het lood te vervangen. Ook kunnen kapotte onderdelen van de ruit worden vervangen waardoor het er weer helemaal als vanouds uit komt te zien.

Glas in lood binnen   Glas in lood doorzichtig   glas in lood

Direct een warme sfeer in huis

Door de kleine ruitjes zorgt glas in lood direct voor een warme, authentieke sfeer in uw huis. Of u nu gekleurd of doorzichtig glas heeft/wenst, wij kunnen u voorzien van diverse soorten glas in lood voor uw binnendeuren- en/of ramen. Wij komen graag bij u langs om een duidelijk beeld te kunnen schetsen van de mogelijkheden in uw woning. Vervolgens bespreken we de mogelijkheden voor wat betreft de kleuren en vormen van het glas in lood raam. Op deze manier kunt u de sfeer in uw woning met het gebruik van glas in lood helemaal zelf bepalen!

Wilt u uw glas in lood laten renoveren of wilt u juist een extra element aan uw woning toevoegen met uw eigen ontwerp? Neem dan contact met ons op! Wij maken graag een geheel vrijblijvende offerte voor u op.

    Neem contact met ons op

    Bent u benieuwd wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, we denken graag met u mee. Uiteraard kunt u ons ook meteen bellen op 076-5811251.

    Wilt u weten wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Ik help u graag verder met deskundig advies.

    Sander Maas
    Eigenaar en glasspecialist