Glazen deuren

Met glazen binnendeuren creëert u een lichte en open sfeer in uw kantoor of woning. Daarnaast biedt de glazen deur wel de nodige privacy voor bijvoorbeeld vergaderingen. BaronieGlas heeft een jarenlange ervaring met het maken en plaatsen van hardglazen deuren en wanden. Met onze persoonlijke service en grote deskundigheid leveren wij het perfecte glas op maat.

  • glazen deuren

De voordelen van glazen binnendeuren

Bent u op zoek naar meer licht in uw woning? Dan zijn glazen binnendeuren de oplossing! Glashandel BaronieGlas levert diverse glazen deuren op maat in de omgeving van Breda. De deuren zijn in alle mogelijke varianten te verkrijgen en worden door BaronieGlas op maat gemaakt voor uw woning of kantoor. Zo heeft u onder andere de keuze uit één glazen deur met verschillende soorten deurklinken, maar daarnaast kunnen wij ook dubbele glazen binnendeuren leveren.

Bekijk de projecten

Glashandel Baronieglas heeft al verschillende glazen deuren succesvol gerealiseerd in Breda en omgeving. Bekijk bijvoorbeeld het project met dubbele glazen deuren in een kantoor in Breda.

Heeft u interesse in een glazen (binnen)deur? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan via onderstaand contactformulier.

Glas vervangen?
Baronieglas zorgt voor glasvervanging in Breda