Glazen tafelblad

Glazen tafelblad door BaronieGlas

Geef uw interieur een moderne uitstraling met een glazen tafelblad op maat. U kunt bij BaronieGlas in Breda terecht voor zowel een volwaardig glazen tafelblad als een glasplaat voor over uw tafel. Met deze laatste optie wordt het glas in hetzelfde formaat als uw huidige tafel gesneden en vervolgens professioneel op het tafelblad geplaatst.

Voordelen van een glazen tafelblad

Het grootste voordeel van een glazen tafelblad is dat deze makkelijk schoon te maken is. Het maakt bij dit type tafelblad niet uit wat er wordt gemorst; alles is binnen een mum van tijd weer schoon. Daarnaast zorgt een glazen tafelblad voor een ruimtelijke sfeer in uw huis. Zeker in een kleinere woonruimte zorgt u er op deze manier voor dat de inrichting luchtig en ruim blijft.

Met een glasplaat over uw tafel geeft u uw huidige tafel direct een nieuwe en moderne uitstraling.

Een offerte aanvragen

Wilt u een glazen tafelblad op maat? Vraag dan een offerte aan bij BaronieGlas! Via onderstaand contactformulier kunt u de gewenste maten voor uw tafelblad of glasplaat doorgeven, waarna wij een prijsindicatie voor u kunnen opmaken. Bekijk ook eens onze andere glasproducten voor in huis, zoals keukenglas en badkamerglas. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over onze producten? Neem dan telefonisch contact op via 076-5811251.

    Neem contact met ons op

    Bent u benieuwd wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, we denken graag met u mee. Uiteraard kunt u ons ook meteen bellen op 076-5811251.

    Wilt u weten wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Ik help u graag verder met deskundig advies.

    Sander Maas
    Eigenaar en glasspecialist