Glazen wanden

Glazen wanden

Creëer een open en moderne uitstraling met glazen wanden voor uw kantoor! Op deze manier krijgt uw kantoor een overzichtelijke en ruime uitstraling terwijl u ook de nodige privacy kunt bieden. Bij BaronieGlas maken wij al jarenlang glazen wanden op maat. Deze hebben wij in diverse kantoren en woningen mogen plaatsen.

Overige glazen wanden

Naast glazen wanden voor uw kantoor kunnen wij ook diverse oplossingen voor uw woning verwezenlijken. Denk hierbij onder andere aan glazen schuifdeuren, glazen wanden, inloopdouches en glazen balustrades. Welke toepassing u in gedachte heeft; wij zorgen voor de perfecte oplossing! Wij zullen ervoor zorgen dat uw glas op maat wordt geleverd en vakkundig wordt geplaatst. Bekijk onze projecten pagina voor een selectie van glazen wanden in kantoren en woningen binnen een interieur. Wilt u zelf ook een glazen wand in uw huis, als balkon wand of glazen muur? Neem dan contact met ons op middels onderstaand contactformulier.

  Previous
  Next

  Neem contact met ons op

  Bent u benieuwd wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, we denken graag met u mee. Uiteraard kunt u ons ook meteen bellen op 076-5811251.

  Wilt u weten wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Ik help u graag verder met deskundig advies.

  Sander Maas
  Eigenaar en glasspecialist