Hardglas

Hardglas

Hardglas is thermisch bewerkt glas. Door deze thermische behandeling wordt normaal glas harder en sterker waardoor deze niet snel kan breken.

Het voordeel van hardglas is dat het niet snel breekt. Mocht het breken, valt het in brokken met minder scherpe kantjes. Alle bewerkingen, zoals boren of slijpen, moeten voor het verhardingsproces gebeuren. Het is namelijk niet mogelijk om dit product na het harden te bewerken.

Interieur oplossingen

Hardglas wordt vaak in interieur gebruikt en is ideaal voor diverse doeleinden:

✓ Openslaande glazen deuren
✓ Glazen wanden van kantoorpanden
✓ Douchedeuren
✓ Glazen keukenachterwanden

Naast regulier, doorzichtig glas kan hardglas ook bewerkt worden met een afbeelding naar keuze. Zo kan u uw keuken of kast een persoonlijke touch geven. De foto is geheel naar eigen keuze, waardoor u met gehard glas met afbeelding alle kanten op kunt.

Hardglas Breda

Dit waren nog maar een paar doeleinden. Wilt u graag op maat gemaakt hardglas en woont u in de omgeving van Breda? Neem dan contact op met BaronieGlas Glashandel of vul onderstaand contactformulier in.

  Previous
  Next

  Neem contact met ons op

  Bent u benieuwd wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, we denken graag met u mee. Uiteraard kunt u ons ook meteen bellen op 076-5811251.

  Wilt u weten wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Ik help u graag verder met deskundig advies.

  Sander Maas
  Eigenaar en glasspecialist