Keuken

Een glazen keukenachterwand

Een glazen keukenachterwand is niet alleen gemakkelijk schoon te maken; het ziet er ook nog eens stijlvol uit! BaronieGlas heeft al veel keukens mogen voorzien van dit type glas. Wij leveren het product op maat in meerdere kleuren, waardoor deze zeer populair is!

Waarom een glazen keukenachterwand?

Door uw keuken te voorzien van een glazen keukenachterwand zorgt u direct voor een hygiënische omgeving die u eenvoudig kunt reinigen. Of het nu oliespetters of saus is; alles is gemakkelijk schoon te maken! Wij maken dit product van gehard veiligheidsglas, waardoor het volledig hittebestendig is. U hoeft zich dus geen zorgen te maken bij hoge temperaturen tijdens het koken. Daarnaast is de wand krasvast, zodat u ook op langere termijn kunt genieten van een prachtige keuken.

Maatwerk bij BaronieGlas

Bij BaronieGlas in Breda maken we iedere glazen keukenachterwand volledig op maat. Daarbij zorgen we er bijvoorbeeld voor dat er ook ruimte gemaakt wordt voor stopcontacten of een keukenkastje.  Een glazen achterwand of spatscherm is in verschillende kleuren en soorten verkrijgbaar. Heeft u bijvoorbeeld een strakke witte keuken? Dan zorgt een zwarte keukenachterwand voor een extra modern effect! Gaat uw voorkeur uit naar een andere kleur of een transparante wand? Wij kunnen u iedere kleur leveren die u wenst en daarbij kunt u ook de keuze maken tussen mat of transparant. Daarnaast leveren wij ook bijpassende ventilatieroosters.

Een offerte op maat

BaronieGlas is hét glasbedrijf in de omgeving van Breda waar u terecht kunt voor alle glasoplossingen in de keuken. Wilt u een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken. U kunt ons middels onderstaand contactformulier of telefonisch bereiken via 076-5811251. We denken graag met u mee voor een prachtige oplossing in uw keuken!

  Previous
  Next

  Neem contact met ons op

  Bent u benieuwd wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, we denken graag met u mee. Uiteraard kunt u ons ook meteen bellen op 076-5811251.

  Wilt u weten wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Ik help u graag verder met deskundig advies.

  Sander Maas
  Eigenaar en glasspecialist