Glazen terrarium

Glazen terrarium

Bent u binnenkort van plan om nieuwe huisdieren aan te schaffen of wilt u uw huidige huisdier voorzien van een nieuw plekje? Sommige dieren kunt u het beste houden in een glazen terrarium. Het is van belang dat ze een veilige en fijne leefomgeving krijgen. Voor een glazen terrarium bent u bij BaronieGlas in Breda aan het juiste adres. BaronieGlas kan het glas voor u op maat maken en deskundig plaatsen.

Wat is een terrarium?

Een terrarium is een glazen bak waar voornamelijk reptielen, knaagdieren of amfibieën in gehouden worden. De bodem is bedekt met aarde, mos, stenen en planten. Een waterbakje mag natuurlijk niet ontbreken. Het voordeel van een glazen terrarium is het gemak waarmee u het klimaat van uw huisdieren kunt nabootsen.

Op maat gemaakt

BaronieGlas levert het glas voor uw terrarium in ieder gewenst formaat. Daarnaast bieden wij altijd de mogelijkheid voor dubbel glas. Op deze manier beschermt u uw glazen kooi en uw dieren nog beter. Wij denken graag met u mee hoe u uw droom terrarium kunt creëren. Met het glas van BaronieGlas zijn de mogelijkheden eindeloos. Heeft u een glazen terrarium voor een groter project nodig? Ook dat is mogelijk bij ons. Hierboven ziet u voorbeelden van terraria die BaronieGlas heeft mogen leveren aan het Reptielenhuis in Breda.

Terrarium glas in Breda en omgeving

Voor vragen over onze producten kun u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via 076 – 581 12 51. Heeft u liever contact via e-mail? Geen probleem! Door het onderstaande contactformulier in te vullen zullen wij uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden. Onze specialisten denken graag met u mee.

    Neem contact met ons op

    Bent u benieuwd wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, we denken graag met u mee. Uiteraard kunt u ons ook meteen bellen op 076-5811251.

    Wilt u weten wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Ik help u graag verder met deskundig advies.

    Sander Maas
    Eigenaar en glasspecialist