Vacature leerling glaszetter

Vacature leerling glaszetter

Ben jij onlangs afgestudeerd en op zoek naar een leuke plek om het glaszetter vak te leren? Bij BaronieGlas zijn wij op zoek naar een glaszetter om ons team te versterken.

Wij zijn op zoek naar een leergierig persoon die van aanpakken weet, een goede werkmentaliteit heeft en het vak wil leren. Aangezien onze projecten zich voornamelijk bevinden in Breda of omstreken, zoeken wij iemand die uit deze regio komt.  Ervaring is niet noodzakelijk.

Leer het vak van glaszetter bij BaronieGlas

Je gaat met deze functie als rechterhand mee op pad met één van onze ervaren glaszetters. Daarbij word je voldoende begeleid, maar krijg je ook de ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Het team waarin je gaat werken is een gezellig, maar hardwerkend team. Samen zorgen we ervoor dat we alle projecten snel en netjes afronden. Daarbij vinden we een klantvriendelijke uitstraling belangrijk. 

Om te solliciteren op de vacature glaszetter leerling is ervaring met glas zetten niet nodig. Onze ervaren glaszetters leren je namelijk graag alles over het vak! Wel ben je een echte doorpakker en vind je het leuk om in een team te werken.

Wat bieden wij jou?

  • Marktconform salaris
  • Gezellig team
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Leuke uitstapjes
  • De meest gezellige vrijmibo’s 
  • Sportschool op de zaak
vacature glaszetter breda
vacature glaszetter breda

Over ons

BaronieGlas is de glashandel van Breda en omstreken voor alle soorten glas op maat. Dagelijks leveren en plaatsen wij bij diverse projecten glas van hoge kwaliteit. In de afgelopen jaren zijn wij hard gegroeid en hebben we mooie projecten mogen doen. De hoogste kwaliteit en de beste verwerking staan bij ons altijd op nummer 1.

Als familiebedrijf is onze expertise al meer dan 25 jaar lang doorgegeven, waardoor wij een zeer brede kennis opgebouwd hebben. Wij werken voor de zakelijke en de particuliere markt en daardoor hebben wij een ruime ervaring opgedaan met zowel grote als kleine projecten.

Als leerling glaszetter zul je ook ingezet worden voor diverse projecten, waardoor je iedere dag weer afwisselend is.

 

Word jij onze nieuwe leerling glaszetter?

Raak jij enthousiast van deze vacature en wil je je bij ons team aansluiten als leerling glaszetter?

Kom eens langs voor een kop koffie! De startdatum is in overleg, maar kan al op korte termijn plaatsvinden. 

Heb je al ervaring als glaszetter? Bekijk dan onze vacature voor de ervaren glaszetter.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

glaszetter Breda

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, we denken graag met u mee. Uiteraard kunt u ons ook meteen bellen op 076-5811251.

Sander Maas

Wilt u weten wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Ik help u graag verder met deskundig advies.

Sander Maas
Eigenaar en glasspecialist