Glas voor uw Velux dakraam

Glas voor uw Velux dakraam

Bij BaronieGlas bent u aan het juiste adres voor glas in uw dakraam. Er zijn verschillende soorten beglazing mogelijk voor uw dakraam, elk type glas met zijn eigen kenmerken. Zo bieden wij de mogelijkheid voor veiligheidsglas of geluids-, warmte en zonwerend glas. Op die manier wordt u dakraam op de gewenste manier met de juiste functies geplaatst.

Wat is een Velux dakraam?

Een Velux dakraam is een raam wat zich in het schuine gedeelte van uw dak bevindt. Dit type komt u vaak tegen op zolders. Er zijn talloze mogelijkheden om meer daglicht in uw woning te krijgen. Bij BaronieGlas kunt u glas voor verschillende soorten dakramen op maat laten maken waardoor het altijd aansluit op uw wensen.

Extra daglicht

Een dakraam maakt uw ruimte een stuk lichter en daardoor aantrekkelijker. Door een dakraam te plaatsen maakt u van uw donkere zolder een plek waar u kunt slapen, werken of wassen. Door middel van het daglicht creëert u direct een extra leefruimte. Licht is namelijk erg belangrijk voor de ruimtes die u wilt bewonen. Door een dakraam te plaatsen en deze van het juiste type glas te voorzien stijgt de verkoopwaarde van uw huis.

Ventilatie en isolatie

Naast daglicht is ventilatie ook erg belangrijk voor de leefbaarheid van een ruimte. Bijna alle dakramen kunnen geopend worden, waardoor u er een fijne en frisse kamer van maakt. Door uw dakraam van het juiste glas te voorzien kunt u er ook voor zorgen dat het goed isoleert, wat u uiteindelijk ook in de kosten zult merken. De experts van BaronieGlas denken graag met u mee om het dakraam zo optimaal mogelijk te plaatsen.

Wanneer u gekozen heeft voor een dakraam is het goed om na te denken over het type glas wat u hiervoor wilt gebruiken. Bij BaronieGlas wordt enkel gewerkt met hoogwaardige kwaliteit materialen. Uw dakraam zal naast isolerend glas ook tot in perfectie worden afgewerkt zodat u optimaal kunt genieten van het extra daglicht.

Neem contact op

Ook voor vervanging van het glas van uw dakraam bent u bij BaronieGlas aan het juiste adres. Wist u dat wij ook dubbel glas kunnen plaatsen in bestaande ramen of kozijnen? Onze experts staan voor u klaar om het glas deskundig te vervangen. Heeft u vragen over de glaszetters van BaronieGlas of over onze producten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op door middel van het contactformulier onder aan de pagina. Neemt u liever telefonisch contact met ons op? Geen probleem! Wij zijn te bereiken op 076 -581 12 51.

  Neem contact met ons op

  Bent u benieuwd wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, we denken graag met u mee. Uiteraard kunt u ons ook meteen bellen op 076-5811251.

  Sander Maas

  Wilt u weten wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Ik help u graag verder met deskundig advies.

  Sander Maas
  Eigenaar en glasspecialist