Glasrenovatie

Glasrenovatie in Breda

Al meer dan 25 jaar kunt u op BaronieGlas rekenen voor glasrenovatie in en rondom Breda. We staan voor u klaar met het renoveren van glas, waarbij het kozijn niet vervangen wordt. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van het kwalitatieve HR++ isolatieglas. Onze vriendelijke en deskundige glaszetters komen graag bij u langs en zorgen ervoor dat alles netjes achtergelaten wordt. Dat is de service en kwaliteit die u gewend bent van BaronieGlas in Breda. Zowel bij glasrenovatie als bij nieuwe projecten. Ontdek waarmee we u van dienst kunnen zijn en neem contact met ons op voor meer informatie.

Duurzame oplossing

Wanneer u kiest voor glasrenovatie bij BaronieGlas in Breda, wordt het glas in uw bestaande kozijnen vervangen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om enkel glas te laten vervangen door een duurzaam alternatief. Hierbij plaatsen wij dubbel glas in bestaande kozijnen. We kunnen de ruit los maken, een nieuwe plaatsen binnen de kozijnen en het geheel netjes afkitten. Dit zal bijdragen aan de isolatie van uw woning of pand. Wanneer de kozijnen nog goed zijn, hoeft u deze niet te vervangen en bespaart u hiermee. Twijfelt u of glasrenovatie bij uw woning of bedrijfspand in Breda nog mogelijk is? Neem gerust contact met ons op. Onze glasadviseurs denken graag met u mee voor advies op maat.

Glasrenovatie in Breda bij De Drie Hoefijzers

Glasrenovatie projecten in Breda

In de loop der jaren hebben wij al diverse mooie projecten in glasrenovatie mogen verzorgen in regio Breda. Zo hebben wij bij Aeneas kozijn- en glasrenovatie verzorgd in samenwerking met een aannemersbedrijf. Ook hebben wij in het oude kantoor van de Drie Hoefijzers voorzetramen geplaatst. Dit omdat het een monumentaal pand is waar gaan dubbel glas in mag. Kortom, u kunt voor allerlei projecten bij ons terecht. Bij ons bent u altijd verzekerd van producten van de hoogste kwaliteit die netjes geplaatst en afgewerkt worden.

Mogen wij bij u langskomen?

Heeft u een mooi project voor glasrenovatie in Breda? Of het nu een huis of een kantoorpand betreft, BaronieGlas komt graag bij u langs. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website. Heeft u nog vragen over onze diensten? U kunt contact met ons opnemen via info@baronieglas.nl of 076 – 581 12 51.

    Neem contact met ons op

    Bent u benieuwd wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, we denken graag met u mee. Uiteraard kunt u ons ook meteen bellen op 076-5811251.

    Wilt u weten wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Ik help u graag verder met deskundig advies.

    Sander Maas
    Eigenaar en glasspecialist