Subsidie dubbel glas

Subsidie dubbel glas

Als woningeigenaar heeft u recht op subsidie als u uw woning beter laat isoleren. Vanaf 1 januari 2022 zijn de subsidiebedragen van isolatiemaatregelen zelfs verhoogd. Nu is dus het perfecte moment om uw glas te laten vervangen door BaronieGlas. BaronieGlas uit Breda levert glasproducten die voldoen aan de kwaliteitsvereisten, zodat u aanspraak kunt maken op de “investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE)”. Met het type dubbel glas dat wij leveren voldoet u al aan één van de voorwaarden voor de subsidie. Wilt u weten of uw woning ook in aanmerking komt voor deze subsidie? Check op de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland of u in aanmerking komt voor subsidie.

 Subsidie bij dubbel glas voorwaarden

Wanneer u subsidie aan wilt vragen voor dubbel glas, moet u altijd aan nog 1 andere voorwaarde voldoen. Hier kan u kiezen voor een ander type isolatiemaatregel of een warmtepomp, zonneboiler of aansluiting op een warmtenet. Het zetten van het isolatieglas moet gedaan worden door een bouwinstallatiebedrijf. BaronieGlas voldoet aan deze voorwaarde. Bovendien heeft u tot 12 maanden na het zetten van de eerste isolatiemaatregel de tijd om de subsidie aan te vragen. Bent u benieuwd hoeveel subsidie u zou ontvangen? Maak gebruik van deze handige rekentool!

Subsidie bij dubbel glas

Zoals aangegeven kan BaronieGlas uit Breda u helpen bij het leveren van dubbel glas waarmee u voldoet aan één maatregel voor de ISDE subsidie. Wij leveren namelijk HR isolatieglas van de hoogste kwaliteit, waarmee u verzekerd bent van een uitstekende isolatie. Hierdoor blijft uw huis in de zomer aangenaam koel en blijft in de winter de warmte langer hangen in uw huis. Wij adviseren altijd om gebruik te maken van dubbel glas, aangezien dit op lange termijn interessante kostenbesparingen met zich meebrengt. Wanneer u daarnaast dus een aanvullende maatregel laat doorvoeren, kunt u aanspraak maken op de ISDE subsidie. Met deze vorm van subsidie wordt het plaatsen van dubbel glas financieel gezien nog aantrekkelijker. BaronieGlas beschikt over zeer deskundige glaszetters die het dubbel glas binnen een oogwenk vervangen of plaatsen.

Subsidie aanvragen bij BaronieGlas in Breda

Wilt u meer weten over de investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing of bent u benieuwd naar onze werkwijze? Wij komen graag bij u langs voor een geheel vrijblijvende offerte op maat. Neem contact met ons op via het formulier of door te bellen naar 076 581 12 51. U kunt ons ook bereiken door een mail te sturen naar info@baronieglas.nl.

  Vorige slide
  Volgende slide

  Neem contact met ons op

  Bent u benieuwd wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, we denken graag met u mee. Uiteraard kunt u ons ook meteen bellen op 076-5811251.

  Sander Maas

  Wilt u weten wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Ik help u graag verder met deskundig advies.

  Sander Maas
  Eigenaar en glasspecialist