Werkwijze

Werkwijze BaronieGlas

Met inmiddels meer dan 25 jaar ervaring is het zetten van glas voor ons vanzelfsprekend. Maar we snappen dat je vragen hebt over het plaatsen van glas. Onze werkwijze bestaat uit vijf stappen.

Onze werkwijze in vijf stappen

Stap 1: Prettig kennis te maken

Wil je nieuw glas laten plaatsen of (verouderd) dubbel glas vervangen? Dan vragen we je om vrijblijvend ons offerteformulier in te vullen. Hier vragen we je om de situatie zo goed mogelijk te schetsen zodat we een duidelijk beeld hebben. Als je zelf vragen hebt, kun je deze hier ook stellen. Op basis van dit offerteformulier nemen we contact met je op waar we antwoord geven op jouw vragen, waar we de huidige situatie bespreken en waar we een plan uitstippelen.

Stap 2: Analyse van de huidige situatie

Bij BaronieGlas starten we altijd met een analyse van de huidige situatie. We kijken naar de staat van je huidige kozijnen om te bepalen of deze ook vervangen moeten worden. Goed onderhouden kozijnen kunnen vaak behouden blijven, waardoor we alleen het glas hoeven te vervangen. Dit is een belangrijke eerste stap om ervoor te zorgen dat we je de beste (en voordeligste) oplossing kunnen bieden.

Stap 3: Verwijderen van het huidige glas

Vervolgens gaan we aan de slag met het verwijderen van het huidige glas. We maken de verbinding met het kozijn los en zorgen ervoor dat de kozijnen schoon zijn. Een schone ondergrond is essentieel voor het plaatsen van HR++ isolatieglas, omdat dit de hechting en de isolerende eigenschappen van het glas verbetert.

Stap 4: Plaatsen van het HR++ isolatieglas

Onze ervaren glaszetters plaatsen vervolgens voorzichtig het HR++ isolatieglas in je kozijn. We zorgen ervoor dat het glas stevig en netjes in je kozijn wordt bevestigd. Dit is een precisiewerkje waarbij we niets aan het toeval overlaten.

Stap 5: Afwerking en opruimen

Tot slot zorgen we ervoor dat alles er piekfijn uitziet. We werken het glas netjes af en zorgen ervoor dat je woning of bedrijfspand er weer strak uitziet. Een belangrijk onderdeel van onze service is dat we alles netjes opruimen. We vinden het belangrijk om je woning of bedrijfspand in dezelfde staat achter te laten als toen we aankwamen, maar dan met nieuw HR++ isolatieglas.

HR++ glas in Breda

Waarom kiezen voor BaronieGlas?

Bij BaronieGlas zijn we trots op onze jarenlange ervaring en de goede beoordelingen die we krijgen. We gebruiken HR++ isolatieglas van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat je er in de winter warm bij zit en in de zomer een koel huis hebt. Het plaatsen van dit type glas is zowel een milieubewuste als een geldbesparende keuze. Of je nu een kantoorpand hebt of in een jaren ‘30-huis woont, HR++ isolatieglas is de perfecte oplossing voor alle soorten panden.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, we denken graag met u mee. Uiteraard kunt u ons ook meteen bellen op 076-5811251.

Sander Maas

Wilt u weten wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Ik help u graag verder met deskundig advies.

Sander Maas
Eigenaar en glasspecialist