Zonwerend glas

HR++ Zonwerend glas

Zonwerend glas is dubbel glas van HR++ kwaliteit met een zonwerende coating. Op die manier geniet u van het zonlicht, maar houdt u de warmte buiten. Daarnaast heeft het tijdens de koudere maanden een isolerende werking. De warmte van binnen blijft ook binnen, waarmee u op uw energiekosten bespaart. Het glas is verkrijgbaar in verschillende diktes, zodat u altijd het gewenste resultaat krijgt. Weten welk type HR++ zonwerend glas bij uw woning of kantoorpand past? Wij voorzien u graag van een advies op maat.

Wat is zonwerend glas?

hr++ zonwerend glasZoals de naam al doet vermoeden, wordt zonwerend glas gebruikt om de warmte van het zonlicht tegen te houden. Op deze manier blijft uw woning in de zomermaanden lekker koel. Het HR++ glas met een zonwerende coating. Hierdoor is het glas net iets minder transparant dan regulier HR++ isolatieglas. Het zonlicht komt dus ook in een iets minder felle mate binnen.

Voordelen van HR++ zonwerend glas

Naast de isolerende werking heeft HR++ zonwerend glas nog vele andere voordelen. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen zonwering meer op te hangen aan de buitenzijde van uw huis. Wanneer de zon op een ruimte met veel ramen schijnt, kan dit snel aanvoelen als een warme kamer. Door zonwerend glas te plaatsen heeft u hier geen last meer van.
U kunt daarentegen wel optimaal genieten van de grote hoeveelheid daglicht. Dit maakt HR++ zonwerend glas voor veel mensen de ideale uitkomst.

Ventilatieroosters

Wilt u uw huis goed kunnen ventileren? Dan raden wij u aan direct ventilatieroosters bij het zonwerende glas te bestellen. Schone lucht is van belang voor uw gezondheid en productiviteit. De ventilatieroosters zijn vrij van regeninslag en weren insecten. Zo zult u nog meer plezier van uw zonwerend glas ervaren.

Bestel direct bij BaronieGlas

HR++ zonwerend glas bestelt u gemakkelijk en snel bij BaronieGlas. Wij leveren altijd maatwerk en onze experts hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van glas. Onze glaszetters plaatsen het glas en zullen het met veel deskundigheid afwerken. BaronieGlas werkt enkel met producten van hoogwaardige kwaliteit, wat u ook terug zult zien wanneer het glas geplaatst is.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar HR++ zonwerend glas? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag verder. Heeft u andere vragen over onze producten waarbij u advies van onze specialisten kunt gebruiken? Vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 076 -581 12 51.

  Neem contact met ons op

  Bent u benieuwd wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, we denken graag met u mee. Uiteraard kunt u ons ook meteen bellen op 076-5811251.

  Sander Maas

  Wilt u weten wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Ik help u graag verder met deskundig advies.

  Sander Maas
  Eigenaar en glasspecialist