Glaszetter Etten-Leur

Zoekt u een glaszetter in Etten-Leur? Wij komen graag vanuit Breda langs en helpen u met deskundig advies. Onze kennis is al meer dan 25 jaar lang van vader op zoon doorgegeven. Hierdoor hebben wij een brede expertise in huis die wij graag voor u inzetten. Wij leveren alle soorten glas op maat voor uw woning of bedrijfspand. Zo verzorgen wij de plaatsing van onder andere isolatieglas, glazen (achter)wanden en badkamer glas. Service en perfectie staan bij ons hoog in het vaandel – en dat ziet u terug in ons geleverde werk en de tevredenheid van onze klanten.

U kunt ons eenvoudig telefonisch bereiken via 076 – 581 1251. Wij helpen u graag aan deskundig advies tijdens een vrijblijvende afspraak bij u thuis.

Glaszetter Etten-Leur  glas etten-leur  glashandel etten-leur

Persoonlijk en deskundig

Ook in Etten-Leur zijn wij u graag van dienst. Wij helpen u op een persoonlijke en deskundige wijze en zetten onze ervaring graag voor u in. Onze medewerkers zijn u van dienst bij onder andere het monteren van diverse glassoorten, glasrenovatie, glasreparatie en het plaatsen van gehard glas. Mede dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u de perfecte service bieden. Of het nu om een kleine klus gaat zoals het vervangen van een badkamerraam of een grote klus zoals een kantoorpand voorzien van glazen wanden en deuren; wij helpen u graag!

Sander Maas:    Glas advies, verkoop, glasmontage & bedrijfsvoering binnen de glashandel.
Jasper Maas:     Glaszetter, specialiteit isolatieglas plaatsen.

Contact opnemen

Lees meer over onze diensten op onze website of neem direct contact op middels onderstaand contactformulier.

Glas vervangen?
Baronieglas zorgt voor glasvervanging in Breda