Glaszetter Etten-Leur

Zoekt u een vakkundige glaszetter in Etten-Leur? Wij komen graag vanuit Breda langs en helpen u met deskundig advies. Onze kennis is al meer dan 25 jaar lang van vader op zoon doorgegeven. Hierdoor hebben wij een brede expertise in huis die wij graag voor u inzetten. Wij leveren alle soorten glas op maat voor uw woning of bedrijfspand in Etten-Leur. Zo verzorgen wij de plaatsing van onder andere isolatieglas, glazen (achter)wanden en badkamer glas. Service en perfectie staan bij ons hoog in het vaandel – en dat ziet u terug in ons geleverde werk en de tevredenheid van onze klanten. Onze glashandel is al vele malen in Etten-Leur ingeschakeld om glas van de beste kwaliteit te leveren en zetten.

U kunt ons eenvoudig telefonisch bereiken via 076 – 581 1251. Wij helpen u graag aan deskundig advies tijdens een vrijblijvende afspraak bij u thuis.

Glaszetter Etten-Leur  glas etten-leur  glashandel etten-leur

Persoonlijk en deskundig

Ook in Etten-Leur zijn wij u graag van dienst als glaszetter of glashandel. Wij helpen u op een persoonlijke en deskundige wijze en zetten onze ervaring graag voor u in. Onze medewerkers zijn u van dienst bij onder andere het monteren van diverse glassoorten, glasrenovatie, glasreparatie en het plaatsen van gehard glas. Mede dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u de perfecte service bieden. Of het nu gaat om een kleine klus, zoals het vervangen van een badkamerraam, of een grote klus zoals een kantoorpand voorzien van glazen wanden en deuren; wij helpen u graag! BaronieGlas levert haar diensten namelijk zowel aan de zakelijke als de particuliere markt. Maak kennis met onze specialisten:

Sander Maas:    Glas advies, verkoop, glasmontage & bedrijfsvoering binnen de glashandel.
Jasper Maas:     Glaszetter, specialiteit isolatieglas plaatsen.

Contact opnemen

Wilt u weten wat BaronieGlas als glaszetter voor u in Etten-Leur kan betekenen? Lees meer over onze diensten op onze website of neem direct contact op middels onderstaand contactformulier. Wij maken geheel vrijblijvend een offerte voor u op.

Glas vervangen?
Baronieglas zorgt voor glasvervanging in Breda