Isolatieglas

HR++ isolatieglas bij BaronieGlas Breda

Met HR++ isolatieglas van BaronieGlas bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit dubbel glas. Met dit type glas zit u er in de koude wintermaanden warm bij en in de zomer blijft uw huis juist koel. Hierdoor is het plaatsen van dit type glas zowel een milieubewuste als een geld besparende keuze. Bij BaronieGlas bent u aan het juiste adres om HR-glas te laten plaatsen. Mede dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij precies de juiste kennis in huis om uw glas perfect te plaatsen.

Waarom kiezen voor HR++ isolatieglas?

BaronieGlas maakt gebruik van HR++ isolatieglas omdat wij u hiermee de beste kwaliteit kunnen verzekeren. Dit type glas plaatsen wij dan ook bij diverse projecten in de regio Breda. Van kantoorpanden tot jaren 30 huizen; voor alle soorten panden is HR++ isolatieglas de perfecte uitkomst. 

Voordelen van HR++ isolatieglas:

✓ Verbetering van de isolatie van uw huis
✓ Lagere stookkosten
✓ Minder geluidsoverlast

Isolatieglas in Breda

Wij hebben al bij meerdere projecten glas mogen plaatsen in Breda en omstreken. BaronieGlas is dan ook de expert in het plaatsen van HR++ isolatieglas. Ook kunnen we verouderd dubbel glas vervangen zonder het kozijn te vervangen.

We plaatsen ruiten, deuren of glazen wanden waarbij we altijd met u meedenken. We geven advies bij het plaatsen van HR++ isolatieglas en zullen op basis van een nauwkeurige meting van uw project een geheel vrijblijvende offerte opstellen. Bekijk onze werkwijze en  projecten op onze website om zelf inspiratie op te doen en bespreek de mogelijkheden met ons.

Meer weten of direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem voor het beste isolatieglas contact met ons op via het telefoonnummer 076-5811251 of klik op onderstaande button om naar het contactformulier te gaan.

Veelgestelde vragen over HR++ glas

Een overzicht van alle meest gestelde vragen vind je in onze FAQ voor HR++ glas

Bij standaard dubbel glas is de spouw gevuld met lucht. Bij HR++ glas is deze spouw gevuld met een edelgas, meestal argon. Dit gas heeft een hogere dichtheid dan lucht en zorgt daardoor voor een betere isolatie. Daarnaast heeft HR++ glas een dunne, metaalachtige coating aan de binnenzijde van een van de glasplaten. Deze coating laat zonlicht door, maar reflecteert de warmtestraling naar binnen. Hierdoor gaat er minder warmte verloren en isoleert het glas beter.

  1. Energiebesparing: HR++ glas isoleert beter dan andere types glas
  2. Comfort: Door de betere isolatie blijft de temperatuur in huis constanter, wat bijdraagt aan een comfortabeler binnenklimaat. In de winter houdt HR++ glas de kou buiten en de warmte binnen, terwijl het in de zomer de warmte buiten houdt.
  3. Geluidsisolatie: Hoewel HR++ glas niet specifiek ontworpen is als geluidswerend glas, biedt het wel enige mate van geluidsisolatie. Dit kan bijdragen aan een rustigere en stillere leefomgeving, vooral als je in een lawaaierige omgeving woont.
  4. Milieuvriendelijk: Door de energiebesparing die HR++ glas oplevert, draag je bij aan de vermindering van CO2-uitstoot. Dit maakt HR++ glas een milieuvriendelijke keuze.
  5. Waardeverhoging van je woning: Het installeren van HR++ glas kan de waarde van je woning verhogen. Energie-efficiënte woningen zijn aantrekkelijker op de vastgoedmarkt en kunnen een hogere verkoopprijs opleveren. Bovendien kan het hebben van HR++ glas een vereiste zijn om bepaalde energiecertificaten te krijgen.

Met HR++ glas hoef je minder hard te stoken om je woning warm te krijgen en te houden, waardoor je gasverbruik flink omlaag gaat.

De levensduur van HR++ glas is gemiddeld 15 tot 20 jaar. Echter, dit kan variëren afhankelijk van factoren zoals de kwaliteit van de installatie en de weersomstandigheden.

  • Stap 1: we bekijken de huidige situatie zodat we kunnen zien wat de staat van de huidige kozijnen is. Mogelijk moeten deze ook vervangen worden, maar bij goed onderhouden kozijnen kunnen we ook glas vervangen zonder kozijnen te vervangen.
  • Stap 2: we verwijderen het huidige glas door de verbinding met het kozijn los te maken. Vervolgens zorgen we dat de kozijnen schoon zijn zodat dit een goede ondergrond voor het HR++ isolatieglas.
  • Stap 3: Onze glaszetters plaatsen voorzichtig het HR++ isolatieglas in je kozijn. We bevestigen het glas netjes in je kozijn.
  • Stap 4: We zorgen dat alles er piekfijn uitziet en we ruimen het netjes op.
Previous slide
Next slide

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, we denken graag met u mee. Uiteraard kunt u ons ook meteen bellen op 076-5811251.

Sander Maas

Wilt u weten wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Ik help u graag verder met deskundig advies.

Sander Maas
Eigenaar en glasspecialist