Isolatieglas

HR++ isolatieglas bij BaronieGlas Breda

Met HR++ isolatieglas van BaronieGlas bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit dubbel glas. Met dit type glas zit u er in de koude wintermaanden warm bij en in de zomer blijft uw huis juist koel. Hierdoor is het plaatsen van dit type glas zowel een milieubewuste als een geld besparende keuze. Bij BaronieGlas bent u aan het juiste adres om HR-glas te laten plaatsen. Mede dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij precies de juiste kennis in huis om uw glas perfect te plaatsen.

Waarom kiezen voor HR++ isolatieglas?

BaronieGlas maakt gebruik van HR++ isolatieglas omdat wij u hiermee de beste kwaliteit kunnen verzekeren. Dit type glas plaatsen wij dan ook bij diverse projecten in de regio Breda. Van kantoorpanden tot jaren 30 huizen; voor alle soorten panden is HR++ isolatieglas de perfecte uitkomst. 

Voordelen van HR++ isolatieglas:

✓ Verbetering van de isolatie van uw huis
✓ Lagere stookkosten
✓ Minder geluidsoverlast

Isolatieglas in Breda

Wij hebben al bij meerdere projecten glas mogen plaatsen in Breda en omstreken. BaronieGlas is dan ook de expert in het plaatsen van HR++ isolatieglas. Ook kunnen we verouderd dubbel glas vervangen zonder het kozijn te vervangen.

We plaatsen ruiten, deuren of glazen wanden waarbij we altijd met u meedenken. We geven advies bij het plaatsen van HR++ isolatieglas en zullen op basis van een nauwkeurige meting van uw project een geheel vrijblijvende offerte opstellen. Bekijk onze werkwijze en  projecten op onze website om zelf inspiratie op te doen en bespreek de mogelijkheden met ons.

Meer weten of direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem voor het beste isolatieglas contact met ons op via het telefoonnummer 076-5811251 of klik op onderstaande button om naar het contactformulier te gaan.

Previous slide
Next slide

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, we denken graag met u mee. Uiteraard kunt u ons ook meteen bellen op 076-5811251.

Sander Maas

Wilt u weten wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Ik help u graag verder met deskundig advies.

Sander Maas
Eigenaar en glasspecialist