Over ons

Glas op maat in Breda, BaronieGlas

Wij zijn het glasbedrijf in Breda als het gaat om service en perfectie. Vrijblijvend deskundig advies bij u thuis of bedrijf op afspraak. BaronieGlas Breda bestaat alweer sinds 1995.

Team

Sander Maas: Directeur/eigenaar BaronieGlas verantwoordelijk voor Glas advies, Inkoop, Verkoop, bedrijfsvoering binnen het bedrijf.
Jasper Maas: Directeur/eigenaar BaronieGlas verantwoordelijk voor Glas montage, aansturing buitendienst, acquisitie.
Karel Maas: Actief sinds 1978. Glashandel de Baronie begonnen in 1995. Verantwoordelijk voor inmeten en advies op locatie.

Reno Teuling: Glaszetter.

Jari Goedhart: Junior glaszetter.

Robert van Oosterhout: Glaszetter.

Maatwerk glas

Het bijzonder uitgebreide, op kwaliteitsleveranties ge├źnte assortiment, is vooral gericht op de kwaliteitsbewuste klant, of dat nu een aannemer is of een particulier. Onder persoonlijke begeleiding kunnen we alles voor u maken.

Onze ervaren glaszetters zijn de ideale partij voor glas renovatie of glasreparatie op maat in de regio Breda.

Kwaliteit

Bij toepassingen als hoogrendementglas en veiligheidsbeglazing, waarmee aan nogal wat wettelijke normeringen, zoals de NEN norm, moet worden voldaan, is goede raad bijna onontbeerlijk.

Niet alleen om het optimale effect uit de betreffende glassoort te halen, ook om die beoogde veiligheid te kunnen garanderen. Daarom kiezen mensen voor BaronieGlas. Omdat het goed, besparend en veilig moet.

Bekijk onze producten voor glas in uw badkamer, keuken of buitenruiten of bekijk onze referentie projecten.

Glas vervangen?
Baronieglas zorgt voor glasvervanging in Breda