Over ons

Glas op maat in Breda e.o. vanuit ons familiebedrijf

BaronieGlas is het glasbedrijf in Breda als het gaat om service en perfectie. Een gastvrij familiebedrijf dat staat voor het leveren van de beste kwaliteit, al meer dan 25 jaar. Ons familiebedrijf is ooit klein begonnen: opgericht in 1995 door Karel Maas, die inmiddels al meer dan 40 jaar actief is in de glaszettersbranche. In de afgelopen jaren is BaronieGlas uitgegroeid tot een professioneel en betrouwbaar glaszettersbedrijf voor de particuliere en zakelijke markt in Breda en omstreken.

Het team

Het team van BaronieGlas uit Breda bestaat uit vakkundige en vriendelijke glaszetters en -adviseurs. Maak kennis met ons team.

Sander Maas  Jasper Maas Karel Maas 

  

Sander Maas: Eigenaar en verantwoordelijk voor glas advies, verkoop, inkoop en management binnen het bedrijf.

Jasper Maas: Eigenaar en verantwoordelijk voor glasmontage, aansturing van de buitendienst en acquisitie.

Karel Maas: Oprichter van Glashandel de Baronie en verantwoordelijk voor advies en inmeten op locatie.

Rilana Maas: Vrouw van Sander en verantwoordelijk voor de planning en de administratie.

Reno Teuling: Ervaren glaszetter.

Jari Goedhart: Junior Glaszetter.

Nick Verhagen : Junior Glaszetter.

Allemaal enthousiaste glaszetters die het u naar de zin willen maken.

Maatwerk glas van de beste kwaliteit

Bij BaronieGlas zijn we trots op het materiaal en het eindresultaat dat wij leveren. Het bijzonder uitgebreide assortiment is voornamelijk gericht op de kwaliteitsbewuste klant, of dat nu een aannemer of particulier is. Onder persoonlijke begeleiding kunnen wij ieder glasproject voor u oppakken.

Bij toepassingen als hoogrendementglas en veiligheidsbeglazing, waarmee aan nogal wat wettelijke normeringen (zoals de NEN-norm) moet worden voldaan, is goede raad bijna onontbeerlijk. Niet alleen om het optimale effect uit de betreffende glassoort te halen, ook om die beoogde veiligheid te kunnen garanderen. Om deze reden kiezen mensen voor BaronieGlas. Omdat het goed, besparend en veilig moet. Bekijk onze producten voor glas in uw badkamerkeuken of buitenruiten of bekijk onze projecten om inspiratie op te doen.

Vrijblijvend advies

Onze vakkundige en vriendelijke glaszetters zijn de ideale partij voor glasrenovatie of glasreparatie op maat in Breda en omstreken. U kunt bij ons geheel vrijblijvend deskundig advies aanvragen. Met BaronieGlas bent u verzekerd van een betrouwbare glasleverancier en glaszetter. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt. U kunt ons bereiken via 076 – 581 12 51 of door te mailen naar info@baronieglas.nl.

 

Glas vervangen?
Baronieglas zorgt voor glasvervanging in Breda