Glas voor buiten

Ook voor glas voor buiten kunt u bij ons terecht. Van ramen en deuren tot glazen daken, voor alles bent u bij ons op de juiste plek. Exterieur glas bepaalt voor een groot deel de uitstraling en veiligheid van uw woning. Kies daarom voor beglazing van hoge kwaliteit, zoals HR++, zodat u zeker weet dat het jaren mee kan. Het hangt af van het product welke specifieke soort glas wij voor buiten adviseren. Exterieur glas wordt voor de meeste ruiten en deuren gebruikt en is leverbaar als:

HR++ isolatieglas
Geluidswerend glas
Balvast glas
Dakbeglazing
Glas in lood

  • exterieur glas - balkon

Glas op maat in uw tuin

BaronieGlas is de glasleverancier van Breda en omstreken. Wij leveren al meer dan 25 jaar diverse glasoplossingen. Bij ons kunt u uiteraard ook terecht voor glas op maat. Zoekt u een mooie plaat van glas voor buiten? Glas is goed te onderhouden en biedt uitstekend beschutting tegen wind en regen. Ook voor een glazen tafelblad voor de tuintafel kunt u bij ons terecht.

Ontdek de mogelijkheden

Bent u op zoek naar glas voor buiten en weet u niet precies voor welke soort u wilt gaan? Onze deskundige glasadviseurs adviseren u graag. Samen met u bespreken we de mogelijkheden voor het juiste glas bij u thuis. BaronieGlas is hét bedrijf in de omgeving van Breda voor al uw glasoplossingen. Heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder. U kunt ons ook rechtstreeks bellen op 076 581 12 52.

 

Glas vervangen?
Baronieglas zorgt voor glasvervanging in Breda