Zakelijk

Glasspecialist voor de zakelijke markt

BaronieGlas werkt niet alleen voor de particuliere markt, maar ook voor de zakelijke markt. Hierdoor hebben wij ruime ervaring met zowel grote als kleine projecten en is bij ons alles mogelijk. BaronieGlas is dan ook uw ideale partner voor ieder project, groot of klein!

U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen wanneer u op zoek bent naar een etalage voor uw winkel op maat, maar wij kunnen u ook voorzien van een glazen scheidingswand op kantoor. Daarnaast leveren wij onze service regelmatig aan andere partijen, bijvoorbeeld door onze samenwerking met aannemers bij diverse bouwprojecten. Wanneer u kiest voor BaronieGlas, bent u verzekerd van een betrouwbare partner met vele jaren ervaring. De specialisten van BaronieGlas leveren altijd maatwerk, waardoor alles mogelijk is. Wij leveren onder andere glas voor:

 

BaronieGlas zakelijk

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in een samenwerking met BaronieGlas? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

  Neem contact met ons op

  Bent u benieuwd wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, we denken graag met u mee. Uiteraard kunt u ons ook meteen bellen op 076-5811251.

  Sander Maas

  Wilt u weten wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Ik help u graag verder met deskundig advies.

  Sander Maas
  Eigenaar en glasspecialist