Kantoor

Glazen wanden op kantoor door BaronieGlas

Overweegt u glazen wanden in uw kantoor te laten plaatsen? Dan bent u bij specialist BaronieGlas aan het juiste adres. Glaswanden op kantoor sluiten volledig aan op het nieuwe werken, waarin transparantie een belangrijke rol speelt. Op deze manier creëert u namelijk een open sfeer in uw kantoorpand. Ook creëert u met glazen wanden gemakkelijk een moderne en professionele look. Daarnaast kunt u een glazen scheidingswand gebruiken om een grote ruimte in uw kantoor op te splitsen in meerdere ruimtes. Een bijkomend voordeel is dat glazen wanden zorgen voor meer lichtinval in een ruimte.

Geluidswerende glaswanden op kantoor

Uiteraard is het op kantoor van belang dat u en uw medewerkers in alle rust kunnen werken of vergaderen. Om deze reden levert BaronieGlas geluidswerend glas. Glaswanden van geluidswerend glas zorgen voor een optimale geluidsisolatie van iedere ruimte op kantoor, terwijl transparantie behouden wordt.

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van glaswanden op uw kantoor? Of heeft u nog andere vragen? Via onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen. Wij voorzien u graag van deskundig advies en leveren altijd een oplossing op maat.

  Vorige slide
  Volgende slide

  Neem contact met ons op

  Bent u benieuwd wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, we denken graag met u mee. Uiteraard kunt u ons ook meteen bellen op 076-5811251.

  Sander Maas

  Wilt u weten wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Ik help u graag verder met deskundig advies.

  Sander Maas
  Eigenaar en glasspecialist