Plaatsen

De glaszetter in de regio Breda

Als familiebedrijf uit Breda plaatsen wij al jarenlang diverse soorten glas in de regio. Of het nu om een oude boerderij of een moderne woning gaat; BaronieGlas staat voor u klaar. Voor ieder project hebben wij de perfecte oplossing. Wij denken graag met u mee en leveren op basis van uw wensen een aanbod op maat. Dankzij onze service en professionele deskundigheid kunnen wij alle glasmogelijkheden voor ieder soort project leveren. Wilt u dus weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 076-5811251 of maak gebruik van ons contactformulier.

Vanuit Breda rijden we dagelijks naar de randgemeenten voor allerlei soorten glasprojecten. Bekijk meer informatie over de plaatsen waar wij glas zetten of leveren:

Alphen

Made

Standdaarbuiten

Bavel

Molenschot

Terheijden

Chaam

Oosterhout

Teteringen

Den Hout

Oudenbosch

Udenhout

Dongen

Oud Gastel

Ulvenhout

Dorst

Prinsenbeek

Wagenberg

Drimmelen

Raamsdonksveer

Wernhout

Etten-Leur

Reusel

Zevenbergen

Galder

Rijen

Zevenbergschen Hoek

Geertruidenberg

Rijsbergen

Zundert

‘s Gravenmoer

Roosendaal

 

Gilze

Rucphen

 

Hoeven

Sint Willebrord

 

 

Ook in de regio Moerdijk is BaronieGlas te vinden. Wij bieden onze uitstekende service onder andere in de volgende plaatsen:Regio Moerdijk

Klundert

Moerdijk  

Woont of werkt u in een andere regio maar wilt u wel graag een offerte aanvragen bij BaronieGlas? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. Wij kijken graag of wij u alsnog van dienst kunnen zijn!

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, we denken graag met u mee. Uiteraard kunt u ons ook meteen bellen op 076-5811251.

Sander Maas

Wilt u weten wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Ik help u graag verder met deskundig advies.

Sander Maas
Eigenaar en glasspecialist