Plaatsen

De glaszetter in de regio Breda

Als familiebedrijf uit Breda plaatsen wij al jarenlang diverse soorten glas in de regio. Of het nu om een oude boerderij of een moderne woning gaat; BaronieGlas staat voor u klaar. Voor ieder project hebben wij de perfecte oplossing. Wij denken graag met u mee en leveren op basis van uw wensen een aanbod op maat. Dankzij onze service en professionele deskundigheid kunnen wij alle glasmogelijkheden voor ieder soort project leveren. Wilt u dus weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 076-5811251 of maak gebruik van ons contactformulier.

Vanuit Breda rijden we dagelijks naar de randgemeenten voor allerlei soorten glasprojecten. Bekijk meer informatie over de plaatsen waar wij glas zetten of leveren:

Alphen Made Standdaarbuiten
Baarle Nassau Meer Terheijden
Bavel Meersel Dreef Teteringen
Chaam Molenschot Udenhout
Den Hout Oosterhout Ulvenhout
Dongen Oudenbosch Wagenberg
Dorst Oud Gastel Waspik
Drimmelen Prinsenbeek Wernhout
Etten-Leur Raamsdonksveer Zevenbergen
Galder Reusel Zevenbergschen Hoek
Geertruidenberg Rijen Zundert
‘s Gravenmoer Rijsbergen
Gilze Roosendaal
Halderberge Rucphen
Hoeven Sint Willebrord
Hoogstraten Sprang Capelle

Regio Moerdijk

Ook in de regio Moerdijk is BaronieGlas te vinden. Wij bieden onze uitstekende service onder andere in de volgende plaatsen:

Fijnaart
Klundert
Moerdijk
Willemstad

Woont of werkt u in een andere regio maar wilt u wel graag een offerte aanvragen bij BaronieGlas? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. Wij kijken graag of wij u alsnog van dienst kunnen zijn!

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, we denken graag met u mee. Uiteraard kunt u ons ook meteen bellen op 076-5811251.

Wilt u weten wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Ik help u graag verder met deskundig advies.

Sander Maas
Eigenaar en glasspecialist