Glaszetter Zevenbergschen Hoek

Glaszetter Zevenbergschen Hoek

Ook in Zevenbergschen Hoek is BaronieGlas al jarenlang als glaszetter actief. Ons familiebedrijf werkt al meer dan 25 jaar voor zowel de particuliere als de bedrijfssector, waar wij diverse soorten glas op maat voor leveren. Wij plaatsen zowel kwalitatief HR++ isolatieglas voor uw buitenramen als interieurglas zoals glazen deuren of wanden. Wij hebben al meerdere projecten in Zevenbergschen Hoek succesvol opgeleverd. Wilt u een professional inhuren voor het plaatsen van uw glas? Neem dan zeker contact met ons op!

Glaszetter Zevenbergschen Hoek   Glashandel Zevenbergschen Hoek

Uw glashandel in Zevenbergschen Hoek

Op basis van uw wensen maken wij een vrijblijvende offerte voor u op. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u voor vrijwel iedere klus een passende oplossing bieden. Wij zijn u als glaszetter ook in Zevenbergschen Hoek graag van dienst. Wij staan bekend om onze goede service, maar ook de deskundige plaatsing en producten van top kwaliteit worden door onze klanten gewaardeerd. Wij leveren onder andere de volgende soorten glas:

 • Isolatieglas van HR++ kwaliteit
 • Glas in lood (renovatie of nieuw)
 • Hardglazen deuren of wanden
 • Glas voor de badkamer

Heeft u nog vragen of wilt u weten wat wij als glaszetter in Zevenbergschen Hoek voor u kunnen betekenen? U kunt ons telefonisch bereiken op 076-5811251 of gebruik maken van onderstaand contactformulier.

  Neem contact met ons op

  Bent u benieuwd wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, we denken graag met u mee. Uiteraard kunt u ons ook meteen bellen op 076-5811251.

  Sander Maas

  Wilt u weten wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Ik help u graag verder met deskundig advies.

  Sander Maas
  Eigenaar en glasspecialist