Zoekt u een professionele glaszetter in Oosterhout?

BaronieGlas is een erkende glasspecialist in Breda, maar wij zijn u ook graag van dienst als glaszetter of glashandel in Oosterhout. Wij leveren alle soorten glas op maat voor uw woning of bedrijfspand in Oosterhout; voor zowel grote als kleine projecten. Service en perfectie in ons werk vinden wij zeer belangrijk. Wij zijn dan ook zeer trots op de positieve beoordelingen van onze eerdere klanten. Zoekt u dus een erkende glashandel of glaszetter in Oosterhout? Wij komen graag naar u toe en helpen u graag aan deskundig advies over glasreparatie of een nieuw project. U kunt ons eenvoudig telefonisch bereiken via 076–581 1251.

Glaszetter en glashandel Oosterhout     Glas Oosterhout     Glashandel en glaszetter Oosterhout

HR+ Isolatieglas in Oosterhout

Ook wanneer u op zoek bent naar isolatieglas of dubbel glas, bent u bij BaronieGlas aan het juiste adres. Wij maken gebruik van HR+ isolatieglas, waardoor u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit isolatieglas voor uw woning in Oosterhout. Dubbel glas zorgt ervoor dat uw woning in de zomermaanden aangenaam koel blijft terwijl in de winter juist de warmte blijft hangen. Doordat dubbel glas zorgt voor een betere isolatie, bespaart u hiermee op stookkosten. Ook heeft dubbel glas een geluidwerende functie, zodat u minder last heeft van geluidsoverlast.

Glas in lood in Oosterhout

Beschikt u over een karakteristieke jaren ’30 woning met glas in lood ramen? En is het glas in lood beschadigd of zelfs helemaal aan vervanging toe? Wanneer u het karakter van uw woning graag wilt behouden, kunt u kiezen voor renovatie van uw glas in lood ramen. Voor renovatie van glas in lood kunt u bij BaronieGlas terecht. Uiteraard kunnen wij glas in lood plaatsen in ieder pand in Oosterhout, bijvoorbeeld ook bij nieuwbouwwoningen. Wij leveren altijd maatwerk, waardoor wij glas in lood passend bij uw woning kunnen plaatsen. Of u nu op zoek bent naar gekleurd of doorzichtig glas, wij kunnen u voorzien van diverse soorten glas in lood, zowel voor binnen als voor buiten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor glas in lood in uw woning te bespreken.

De beste glasservice in Oosterhout

Bent u op zoek naar de beste glasservice in Oosterhout? BaronieGlas is al meer dan 25 jaar specialist in het leveren en vervangen van glas in Oosterhout en omstreken. Ook wanneer u dus op korte termijn uw glas moet vervangen, leveren wij de beste glasservice in Oosterhout. Onze medewerkers zijn sociaal en vriendelijk en zorgen ervoor dat de woning schoon achtergelaten wordt. Dat is pas service!

Onze glaszetters helpen u graag

Het is erg vervelend wanneer u schade heeft aan glas van uw woning in Oosterhout. BaronieGlas zorgt ervoor dat dit snel gerepareerd wordt. Wij helpen u op een persoonlijke manier en zetten onze ervaring graag voor u in. Onze deskundige glaszetters zijn u graag van dienst bij het monteren van alle glassoorten, maar ook voor glasrenovatie, glasreparatie en het plaatsen van gehard glas bent u bij BaronieGlas aan het juiste adres. BaronieGlas levert u de beste glasservice in Oosterhout, vanwege het kwalitatieve maatwerk dat geleverd wordt.

Sander Maas: Glas advies, verkoop, glasmontage & bedrijfsvoering binnen de glashandel.
Jasper Maas: Glaszetter, specialiteit isolatieglas plaatsen.

Lees meer over het team en de diensten van BaronieGlas of neem direct contact op middels onderstaand contactformulier. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Glas vervangen?
Baronieglas zorgt voor glasvervanging in Breda