Glas

Uw glas in Breda

Al jarenlang bent u bij BaronieGlas aan het juiste adres voor hoge kwaliteit glas in Breda en omstreken. Onze deskundige monteurs komen graag bij u langs om uw project op te meten en te plaatsen. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van glas in o.a. Breda, Bavel, Teteringen, Etten-Leur en Oosterhout. Bij BaronieGlas bent u verzekerd van glas op maat.

 

Dubbel glas voor buiten

Bent u op zoek naar dubbel glas in Breda? Bij BaronieGlas plaatsen we de hoogste kwaliteit dubbel glas: HR isolatieglas. Dit type glas zorgt ervoor dat uw huis in de winter lekker warm en in de zomer juist heerlijk koel is. Wij kunnen dit type glas in ieder type kozijn plaatsen.

Naast HR isolatieglas kunnen wij u tevens voorzien van dakbeglazing. Bij BaronieGlas kunt u gegarandeerd terecht voor al uw glas voor buiten.

 

BaronieGlas: ook voor de zakelijke markt

Ook voor uw bedrijf kunt u terecht bij BaronieGlas. Zo hebben wij al bij vele kantoren glazen deuren en wanden mogen plaatsen, waarmee een transparante en lichte werkplek is verwezenlijkt.

Kortom, BaronieGlas is de expert als het gaat om het plaatsen van diverse soorten glas in Breda. Wilt u meer weten of direct een afspraak maken? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 076-5811251. Of vraag een vrijblijvende offerte op maat aan. Onze glaszetters staan enthousiast klaar om voor u aan de slag te gaan!

  Glaszetter van BaronieGlas

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, we denken graag met u mee. Uiteraard kunt u ons ook meteen bellen op 076-5811251.

Sander Maas

Wilt u weten wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Ik help u graag verder met deskundig advies.

Sander Maas
Eigenaar en glasspecialist