Uw glas in Breda

Al jarenlang bent u bij BaronieGlas aan het juiste adres voor hoge kwaliteit (dubbel) glas in Breda en omstreken. Onze deskundige monteurs komen graag bij u langs om uw project op te meten en te plaatsen. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van dubbel glas in o.a. Breda, Bavel, Teteringen, Etten-Leur en Oosterhout. Of het nu gaat om glas voor binnen of voor buiten; bij BaronieGlas bent u verzekerd van glas op maat.

  • HR++ Isolatieglas

Dubbel glas voor buiten

Bent u op zoek naar dubbel glas in Breda? Bij BaronieGlas plaatsen we de hoogste kwaliteit dubbel glas: HR isolatieglas. Dit type glas zorgt ervoor dat uw huis in de winter lekker warm en in de zomer juist heerlijk koel is. Wij kunnen dit type glas in ieder type kozijn plaatsen.

Naast HR isolatieglas kunnen wij u tevens voorzien van dakbeglazing, balvast glas en glas in lood. Bij BaronieGlas kunt u gegarandeerd terecht voor al uw glas voor buiten.

BaronieGlas: ook voor interieur glas

Ook voor dubbel glas in huis kunt u terecht bij BaronieGlas. Zo hebben wij al bij vele kantoren glazen deuren en wanden mogen plaatsen, waarmee een transparante en lichte werkplek is verwezenlijkt.

Naast glazen wanden en deuren plaatsen wij tevens hardglazen badkamerwanden en keukenachterwanden. Hiermee geeft u uw ruimte direct een schone en moderne look!

Kortom, BaronieGlas is de expert als het gaat om het plaatsen van diverse soorten glas in Breda. Wilt u meer weten of direct een afspraak maken voor een offerte op maat? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel naar 076-5811251.

  Glaszetter van BaronieGlas

Glas vervangen?
Baronieglas zorgt voor glasvervanging in Breda