Veiligheidsglas op maat

Veiligheidsglas op maat

Standaard glas heeft de eigenschap dat er bij breuken scherven kunnen ontstaan. Deze scherven kunnen scherp zijn en daardoor zorgen voor lichamelijk letsel, iets wat u te allen tijden wilt voorkomen. Daarom is het aan te raden om op bepaalde plekken veiligheidsglas te gebruiken. Veiligheidsglas voorkomt dat u verwondingen oploopt bij het breken van glas. BaronieGlas kan dit voor u op maat maken en op een nette manier plaatsen.

Gelaagd en gehard glas

Er zijn twee typen veiligheidsglas. Ten eerste is er gelaagd glas, wat bestaat uit minimaal twee lagen glas en daartussen een folie. Het folie zorgt ervoor dat het glas bij elkaar blijft na een breuk. De scherven zullen namelijk op het folie blijven zitten. Hierdoor zorgt dit type glas voor extra comfort en veiligheid. Gehard glas is een speciaal behandeld soort glas. Het wordt in eerste instantie verhit tot 600°C en vervolgens gecontroleerd afgekoeld. Door dit proces krijgt dit glas zijn functie. Wanneer het glas breekt, zal het in een heleboel kleine, onscherpe stukjes breken. Hierdoor is de kans op lichamelijk letsel aanzienlijk kleiner.

BaronieGlas maakt veiligheidsglas op maat

Bestel uw veiligheidsglas gemakkelijk bij Baronieglas. Bent u op zoek naar een glazen deur, scheidingswand, balustrade of balkon? Wij maken het graag voor u op maat. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende soorten en kleuren glas, zodat het goed aansluit bij uw interieur. Met een breed assortiment aan veiligheidsglas, zit er altijd iets tussen wat aansluit op uw wensen.

Vraag uw offerte aan

BaronieGlas is hét glasbedrijf waar u terecht voor op maat gemaakt veiligheidsglas. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan middels het contactformulier onderaan deze pagina of telefonisch via 076-5811251. Onze glasadviseurs komen graag bij u langs om alles op te meten en u een advies op maat te geven.

  Neem contact met ons op

  Bent u benieuwd wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, we denken graag met u mee. Uiteraard kunt u ons ook meteen bellen op 076-5811251.

  Sander Maas

  Wilt u weten wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Ik help u graag verder met deskundig advies.

  Sander Maas
  Eigenaar en glasspecialist