Dakbeglazing

Dakbeglazing

Natuurlijk licht is zeer aangenaam. Dakbeglazing kan voor veel zon- en lichtinval zorgen en zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Creëer een aantrekkelijke woonruimte met beglazing op uw dak. Bij BaronieGlas maken we voor dak beglazing alleen gebruik van gelaagd glas. Dit zorgt voor extra veiligheid en stevigheid. Ook is isolatieglas mogelijk als beglazing op uw dak. Het gebruik van glas heeft veel voordelen, zoals minder energieverbruik en optimaal gebruik van het daglicht. Daarnaast biedt het bescherming tegen alle weertypen en UV-straling.

Soorten dakbeglazing

We kunnen alle soorten dakbeglazing leveren en/of plaatsen, eventueel in combinatie met profielen (montage op een houten onderconstructie). Wij adviseren om wel gebruik te maken van speciaal veiligheidsglas. Dit glas voldoet aan de veiligheidseisen, omdat het wanneer het breekt niet in scherven zal vallen. Op deze manier kan niemand zich verwonden. Let er wel op dat dit glastype geen beloopbaar glas is, al kunnen wij u alles leveren wat u wilt. Wij leveren uw dakbeglazing volledig op maat, zodat u bent verzekerd van een passende oplossing voor uw huis.

Nette afwerking

Welke soort glas u ook laat plaatsen of vervangen, bij BaronieGlas bieden we altijd de beste service én glasproducten van de hoogste kwaliteit. Onze deskundige en vriendelijke glaszetters zorgen voor een nette afwerking van het product en laten alles netjes achter. Op deze manier heeft u er geen omkijken naar en kunt u al op korte termijn genieten van uw prachtige dakbeglazing.

Direct dakbeglazing aanvragen

Bent u op zoek naar dakbeglazing van de beste kwaliteit? Dan staat BaronieGlas voor u klaar! Bekijk direct wat wij voor u kunnen betekenen! Neem voor hoogwaardige dakbeglazing contact met ons op en wij verzorgen een offerte op maat. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een deskundig advies.

  Previous slide
  Next slide

  Neem contact met ons op

  Bent u benieuwd wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, we denken graag met u mee. Uiteraard kunt u ons ook meteen bellen op 076-5811251.

  Sander Maas

  Wilt u weten wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Ik help u graag verder met deskundig advies.

  Sander Maas
  Eigenaar en glasspecialist