Geluidsisolerend glas

Geluidsisolerend glas

Met het geluidsisolerend glas van BaronieGlas bent u verzekerd van rust en stilte in uw huis. Wanneer u bijvoorbeeld aan een drukke straat of in een lawaaierige buurt woont kunt u veel geluidsoverlast ervaren. Dit type glas zorgt ervoor dat alle buitengeluiden worden geweerd. Daarnaast zorgt u met dit glas direct voor een betere isolatie van uw woning. Het natuurlijke licht van buiten zal door dit glas niet beperkt worden.

Hoe werkt geluidsisolerend glas?

Geluidsisolerende beglazing kan zowel als enkel en dubbel glas worden geleverd. Dit type glas bestaat uit 2 lagen die luchtdicht met elkaar zijn verbonden. Geluidsisolerend glas zorgt voor optimale wering van geluiden doordat trillingen in de lucht tussen het glas blijven hangen. Door de juiste beglazing te kiezen wordt de geluidsoverlast verminderd en zal het huis beter geïsoleerd zijn tegen de kou. Een type glas wat hiervoor gekozen kan worden is HR++ isolatieglas.

Direct een offerte aanvragen

Wij kunnen diverse typen geluidsisolerend glas leveren. Hiervoor inventariseren wij graag uw wensen, waarna wij u goed kunnen adviseren over het type glas dat bij uw huis past. Wij komen vervolgens graag bij u langs om een vrijblijvende offerte op maat op te maken voor geluidsisolerend glas. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 076-5811251 of vul het contactformulier in.

  Previous
  Next

  Neem contact met ons op

  Bent u benieuwd wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, we denken graag met u mee. Uiteraard kunt u ons ook meteen bellen op 076-5811251.

  Wilt u weten wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Ik help u graag verder met deskundig advies.

  Sander Maas
  Eigenaar en glasspecialist