Koude luchtstromen in huis

Koude luchtstromen in huis

Heeft u last van koude luchtstromen in huis? Tijdens de wintermaanden kan het erg vervelend zijn wanneer uw huis koud aanvoelt. Ondanks dat u alle ramen en deuren heeft gesloten, voelt u continu koude luchtstromen in uw huis. Gelukkig hoeft u er komende winter niet meer bibberend bij te zitten: BaronieGlas biedt u namelijk de oplossing.

De oorzaak

De oorzaak van koude luchtstromen in huis is vaak een probleem met betrekking tot uw isolatie. Zo kan het zijn dat u nog enkel glas in uw woning heeft en dit de kou niet goed genoeg tegenhoudt. De koude luchtstromen ontstaan wanneer warme lucht afkoelt wanneer het in de buurt van uw raam komt. De warme lucht drijft naar boven en de afgekoelde lucht valt naar beneden. Dit zorgt voor een koude bries in uw woning.

Koude luchtstromen in huis verhelpen

Koude luchtstromen in uw huis oplossen

Gelukkig zijn er oplossingen voor de koude luchtstromen in uw huis. De meest voorkomende oplossingen zijn:

  • Het plaatsen van nieuw glas
  • Aanleggen van vloerisolatie
  • Aanpassingen aan de verwarming

BaronieGlas helpt u graag met het plaatsen van nieuw glas. Wij bieden hoogwaardige kwaliteit dubbel glas, dat uw huis beschermt tegen de kou. Het HR++ isolatieglas zorgt ervoor dat het in de wintermaanden lekker warm blijft in uw huis. En in de zomermaanden heerlijk koel. Dubbel glas is daarom niet alleen goed voor het tegenhouden van koude luchtstromen in uw huis. Win, win dus!

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over het oplossen van koude luchtstromen in uw huis? Wij helpen u graag met de juiste oplossing. Neem contact met ons op. Dit kan telefonisch via 076 – 581 12 51 of via het contactformulier. Ons team staat voor u klaar!

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, we denken graag met u mee. Uiteraard kunt u ons ook meteen bellen op 076-5811251.

Sander Maas

Wilt u weten wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Ik help u graag verder met deskundig advies.

Sander Maas
Eigenaar en glasspecialist