Helaas kunnen we i.v.m. de drukte en de bouwvak t/m augustus geen nieuwe aanvragen in behandeling nemen, onze excuses voor het ongemak.

Glaszetter Alphen

Glaszetter in Alphen

BaronieGlas werkt ook als glaszetter in Alphen. In het dorp hebben wij zowel oude als nieuwe huizen voorzien van diverse soorten glas. Denk hierbij onder andere aan HR++ isolatieglas; een kwalitatief type glas dat zeer isolerend is. Hierdoor blijft het huis in de wintermaanden lekker warm en in de zomer juist koel. Zelfs een oud huis kan hier dus energie mee besparen! Dit is de reden dat veel mensen kiezen voor dit type glas.

Een familiebedrijf met kennis

Naast isolatieglas levert BaronieGlas ook andere soorten glas in Alphen. Denk onder andere aan:

 • Dakbeglazing,
 • Serreglas.

Als het om glas gaat, hebben wij voor u de oplossing die u zoekt. Wij denken graag met u mee en maken een offerte op maat voor u op. Wij werken al meer dan 25 jaar als glaszetter in Alphen en omgeving waarin wij zowel grote als kleine projecten succesvol hebben afgerond. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan naar 076-5811251 of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

  Neem contact met ons op

  Bent u benieuwd wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, we denken graag met u mee. Uiteraard kunt u ons ook meteen bellen op 076-5811251.

  Wilt u weten wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Ik help u graag verder met deskundig advies.

  Sander Maas
  Eigenaar en glasspecialist