Glaszetter Sint Willebrord

Uw glaszetter in Sint Willebrord

Zoekt u een glaszetter in Sint Willebrord? Wij verzorgen zowel interieur glas als glas voor buiten. Van glazen keukenwanden tot dakbeglazing. Doordat ons aanbod zo breed is, kunnen wij u vrijwel altijd van dienst zijn. Onze specialiteit is het plaatsen van HR++ isolatieglas. Wat betreft interieur kunt u denken aan douchewanden of scheidingswanden op uw kantoor. Bekijk onze projecten om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden. Voor alles wat met glas te maken heeft, bent u bij BaronieGlas aan het juiste adres. Wij zijn uw glaszetter in Sint Willebrord en daarbuiten!

glaszetter sint willebrord    glashandel sint willebrord

HR++ isolatieglas in Sint Willebrord

Bij BaronieGlas maken we gebruik van HR++ isolatieglas. Dit type glas staat bekend als één van de beste soorten dubbel glas. Zo blijft uw huis in de winter lekker warm en in de zomer lekker koel. Uw stookkosten worden zo aanzienlijk lager. Bovendien is het ook nog eens geluidwerend en bent u milieubewust bezig. Alleen maar voordelen dus. Wij hebben jarenlange ervaring met het zetten van dit glas. BaronieGlas is dus de perfecte keuze als het gaat om het plaatsen van HR++ isolatieglas.

Wat het nog interessanter maakt om voor dubbel glas te kiezen is de SEEH subsidie. U kunt subsidie aanvragen wanneer u uw woning beter laat isoleren. Met het type dubbel glas dat wij plaatsen voldoet u al aan één van de voorwaarden voor de subsidie. Wilt u meer informatie over de subsidie mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Diverse glasoplossingen

Ons kantoor is gevestigd in Breda en wij werken al jarenlang in de regio. Hierdoor hebben wij al een aantal mooie projecten in Sint Willebrord mogen opleveren. Voorbeelden hiervan zijn:

Bent u op zoek naar een specifiek type glas? Ook dan komen we graag bij u in Sint Willebrord langs. Wij leveren namelijk altijd maatwerk.

Contact

Wij werken al meer dan 25 jaar als glaszetter in Sint Willebrord. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?  U kunt ons bereiken op 076-5811251 of gebruik maken van onderstaand contactformulier. Wij beantwoorden graag uw vragen.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, we denken graag met u mee. Uiteraard kunt u ons ook meteen bellen op 076-5811251.

Sander Maas

Wilt u weten wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Ik help u graag verder met deskundig advies.

Sander Maas
Eigenaar en glasspecialist