Glaszetter Raamsdonksveer

Uw glaszetter in Raamsdonksveer

BaronieGlas is een glaszetter met meer dan 25 jaar ervaring. We zijn actief als glaszetter in Raamsdonksveer en omstreken. We helpen u graag met verschillende soorten projecten. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Glaszetter Raamsdonksveer   glas raamsdonksveer   glashandel in Raamsdonksveer

Onze diensten

In ons 25-jarig bestaan hebben we veel verschillende projecten mogen doen:
  • Zo zetten we regelmatig glas voor Velux dakramen. Dit zijn ramen die zich in het schuine gedeelte van uw dak bevinden.
  • Ook hebben we ervaring met het zetten van glazen wanden in kantoorpanden. Hiervoor gebruiken wij geluidswerend glas.
  • U kunt ook denken aan monumentenglas. Als uw pand onder de monumentenzorg valt, mag u niet zomaar iets veranderen aan het pand. Wij bieden monumentenglas als oplossing in isolatie.
  • Bovendien zijn we expert op het gebied van het zetten van isolatieglas.

HR++ isolatieglas

We zijn gespecialiseerd in het zetten van HR++ isolatieglas. HR++ isolatieglas is het hoogste kwaliteit dubbelglas. Dit type glas verzekert u van warmte in wintermaanden, koelte in de zomer, lagere stookkosten en minder geluidsoverlast. BaronieGlas is de expert in het plaatsen van dit isolatieglas in Raamsdonksveer en omstreken. We plaatsen HR++ isolatie glas in ruiten, deuren of glazen wanden. We denken altijd met u mee wat voor u de beste optie is.

Klantbeoordelingen

We zijn niet alleen trots op de eindresultaten die we leveren, maar ook op de service die wij bieden. We geven professioneel advies en laten onze werkplek altijd netjes achter. Dit zien wij terug in onze klantbeoordelingen. Met meer dan 100 beoordelingen krijgen wij gemiddeld 5 sterren van onze klanten. Hier zijn wij ontzettend blij mee.

Contact

BaronieGlas is u graag van dienst als glaszetter in Raamsdonksveer. Heeft u vragen of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op. U kunt ons bereiken op 076-5811251. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Natuurlijk kan dat ook. Vraag hier een offerte aan.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, we denken graag met u mee. Uiteraard kunt u ons ook meteen bellen op 076-5811251.

Sander Maas

Wilt u weten wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Ik help u graag verder met deskundig advies.

Sander Maas
Eigenaar en glasspecialist