Helaas kunnen we i.v.m. de drukte en de bouwvak t/m augustus geen nieuwe aanvragen in behandeling nemen, onze excuses voor het ongemak.

Glaszetter Raamsdonksveer

Uw glaszetter in Raamsdonksveer

BaronieGlas is ook actief als glaszetter in Raamsdonksveer. Wij kunnen u helpen met alle glas gerelateerde klussen. Van het zetten van dubbelglas in woningen tot het plaatsen van glazen scheidingswanden in kantoren. Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij glas én service leveren van de beste kwaliteit. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Glaszetter Raamsdonksveer   glas raamsdonksveer   glashandel raamsdonksveer

Diverse glasoplossingen

Ons kantoor is gevestigd in Breda en we werken al jarenlang in de regio. Hierdoor hebben wij al een aantal mooie projecten als glashandel in Raamsdonksveer mogen opleveren Wij kunnen u met verschillende soorten glasplaatsingen van dienst zijn. Een voorbeelden hiervan is HR++ isolatie glas.

HR++ isolatieglas

HR++ isolatieglas is het hoogste kwaliteit dubbelglas. Dit type glas verzekert u van warmte in wintermaanden, koelte in de zomer, lagere stookkosten en minder geluidsoverlast. BaronieGlas is de expert in het plaatsen van dit isolatieglas in Raamsdonksveer en omstreken. We plaatsen HR++ isolatie glas in ruiten, deuren of glazen wanden. We denken altijd met u mee wat voor u de beste optie is.

Contact

Wij werken al meer dan 25 jaar als glaszetter in Raamsdonksveer en omstreken. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij maken graag een geheel vrijblijvende offerte voor u op! Heeft u andere vragen? U kunt ons bereiken op 076-5811251 of gebruik maken van onderstaand contactformulier.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, we denken graag met u mee. Uiteraard kunt u ons ook meteen bellen op 076-5811251.

Wilt u weten wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Ik help u graag verder met deskundig advies.

Sander Maas
Eigenaar en glasspecialist