Glaszetter Wernhout

Glaszetter in Wernhout

Ook in Wernhout en omgeving plaatsen wij als glaszetter diverse soorten glas. Op een klein half uurtje rijafstand is ons hoofdkantoor in Breda te vinden. Wij komen graag naar u toe om te kijken of wij aan uw glaswensen kunnen voldoen. Als glaszetter in Wernhout gaan wij nauwkeurig en professioneel te werk. Het maakt voor ons niet uit of het om een grote of kleine klus gaat; als het om glas gaat staan wij voor u klaar.

Glaszetter Wernhout    Glashandel Wernhout   Glas Wernhout

De beste glaszetters in de regio

Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Dit is tevens terug te zien aan de positieve reviews die wij hebben ontvangen. Mensen zijn vooral te spreken over onze deskundigheid, flexibiliteit en de persoonlijke aanpak. Wij luisteren naar uw verhaal en op basis hiervan stellen wij een prijsindicatie op. Vervolgens komen wij graag bij u langs om uw project nauwkeurig op te meten, waarna wij een definitieve offerte op maat kunnen opstellen. U kunt bij ons terecht als u onder andere op zoek bent naar:

 • HR++ isolatieglas
 • Glazen (achter)wanden
 • Geluidswerend glas
 • Glas in lood
 • Hardglas

Bent u benieuwd wat BaronieGlas als glaszetter in Wernhout voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op middels onderstaand contactformulier!

  Neem contact met ons op

  Bent u benieuwd wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, we denken graag met u mee. Uiteraard kunt u ons ook meteen bellen op 076-5811251.

  Sander Maas

  Wilt u weten wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Ik help u graag verder met deskundig advies.

  Sander Maas
  Eigenaar en glasspecialist