Glaszetter Gilze

Glaszetter Gilze

Als glashandel is BaronieGlas ook al jarenlang actief in Gilze. Wij leveren al diverse soorten kwalitatief glas wat op professionele wijze wordt geplaatst. Denk onder andere aan de plaatsing van HR++ isolatieglas of een keuken of badkamer voorzien van een glazen wand. Kortom: als het om glas gaat bent u bij BaronieGlas aan het juiste adres! Wij maken voor iedere klus een geheel vrijblijvende offerte op en plaatsen het glas geheel op maat. Onze glaszetters zijn zeer accuraat, servicegericht en zorgen voor een perfecte afwerking.

Glashandel Gilze   Glaszetter Gilze

Uw glashandel in Gilze

Voor zowel woningen als bedrijfspanden in Gilze leveren wij glas op maat. Hierdoor zijn wij breed inzetbaar voor zowel grote als kleine klussen. Wij zijn u als glaszetter ook in Gilze graag van dienst. Bij BaronieGlas bent u verzekerd van een goede service, deskundige plaatsing en producten van een goede kwaliteit. Zo leveren wij o.a. HR++ isolatieglas, hardglas voor wanden, deuren en balustrades, maar ook voor glazen tafelbladen kunt u bij ons terecht.

Heeft u nog vragen of wilt u weten wat wij als glaszetter in Gilze voor u kunnen betekenen? U kunt ons telefonisch bereiken op 076-5811251 of gebruik maken van onderstaand contactformulier.

  Neem contact met ons op

  Bent u benieuwd wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, we denken graag met u mee. Uiteraard kunt u ons ook meteen bellen op 076-5811251.

  Sander Maas

  Wilt u weten wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Ik help u graag verder met deskundig advies.

  Sander Maas
  Eigenaar en glasspecialist