Glaszetter Den Hout

Uw glaszetter in Den Hout

BaronieGlas is al jarenlang actief als glaszetter in Den Hout en heeft hier ook al vele mooie projecten mogen opleveren. Wij bieden diverse soorten glasoplossingen, altijd van hoge kwaliteit en met de beste service. Denk bijvoorbeeld aan HR++ isolatieglas, wat bekend staat als één van de beste soorten dubbel glas. Dit plaatsen wij op een professionele wijze bij zowel oudere gebouwen als nieuwbouw. Wij hebben daarnaast ook een jarenlange ervaring met het plaatsing van diverse soorten glas in uw interieur. Denk onder andere aan glazen binnendeuren, glas voor de badkamer of een glazen achterwand voor de keuken.

Glaszetter Den Hout   Glashandel Den Hout

Al meer dan 25 jaar lang actief in Den Hout e.o.

Ons kantoor is gevestigd in Breda, maar ons familiebedrijf is uiteraard ook al jarenlang actief in de regio. Zoals wij al aangaven, kunnen wij u ook in Den Hout met verschillende soorten glasplaatsingen van dienst zijn. Voorbeelden hiervan zijn:

 • Glazen wanden (ook voor balustrades),
 • Glazen douchedeuren,
 • Dakbeglazing,
 • Serreglas.

Als het om glas gaat, hebben wij voor u de oplossing die u zoekt. Wij denken graag met u mee en maken een offerte op maat voor u op. Wij werken al meer dan 25 jaar als glaszetter in Den Hout en omgeving waarin wij zowel grote als kleine projecten succesvol hebben afgerond. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan naar 076-5811251 of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

  Neem contact met ons op

  Bent u benieuwd wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, we denken graag met u mee. Uiteraard kunt u ons ook meteen bellen op 076-5811251.

  Sander Maas

  Wilt u weten wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Ik help u graag verder met deskundig advies.

  Sander Maas
  Eigenaar en glasspecialist