Glaszetter Oud Gastel

Glaszetter in Oud Gastel

Deskundig, professioneel en persoonlijk; dat zijn de drie meest genoemde redenen dat wij gekozen worden als glaszetter in Oud Gastel. BaronieGlas is een familiebedrijf dat al meer dan 25 jaar actief is als glashandel. Wij plaatsen diverse soorten glas van hoge kwaliteit, zowel voor binnen als buiten. Denk onder andere aan HR++ isolatieglas; het beste type dubbel glas dat op dit moment op de markt is. Daarnaast is BaronieGlas u ook graag van dienst als het om glas voor binnen gaat. Zo kunnen wij uw keuken voorzien van een glazen achterwand of uw badkamer van een glazen douchewand. Wat uw project ook is; als het om glas gaat hebben wij de oplossing!

Glaszetter Oud Gastel   glashandel oud gastel

HR++ isolatieglas

HR++ isolatieglas is isolatieglas van de hoogste kwaliteit. Er zijn meerdere voordelen van het plaatsen van isolatieglas. Uw huis blijft warm in de winter, wat zorgt voor lagere stookkosten. Uw huis blijft aangenaam koel in de zomer. Door een betere isolatie ervaart u minder geluidsoverlast. U draagt uw steentje bij aan het milieu. Kortom: genoeg redenen om te kiezen voor dit type dubbel glas. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Glas in lood Oud Gastel

Glaszetter BaronieGlas doet ook glas in lood renovaties in Oud Gastel. We hebben jarenlange ervaring en zijn inmiddels experts in het renoveren zonder de authenticiteit te verliezen. We renoveren niet alleen glas in lood in buitendeuren en ramen. Ook glas in lood wat zich binnen in deuren of bovenraampjes bevindt kunnen wij uitstekend renoveren. Bovendien renoveren we niet alleen glas in lood, we kunnen ook nieuw glas in lood plaatsen. Zo kunt u zelf een ontwerp aandragen. Als u interesse heeft, maken wij graag een vrijblijvende offerte aan.

Glas voor binnen en buiten

Uw glas zal door BaronieGlas volledig op maat worden gemaakt en deskundig worden geplaatst. Wij komen graag bij u langs in Oud Gastel om de mogelijkheden te bekijken. Nadat het project is opgemeten, zullen wij een definitieve prijsopgave kunnen opmaken. Vervolgens gaan wij graag voor u aan de slag! Kunnen wij u helpen als glaszetter in Oud Gastel? Neem dan contact met ons op. U kunt bellen naar 076-5811251 of onderstaand contact formulier invullen.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, we denken graag met u mee. Uiteraard kunt u ons ook meteen bellen op 076-5811251.

Sander Maas

Wilt u weten wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Ik help u graag verder met deskundig advies.

Sander Maas
Eigenaar en glasspecialist