Glaszetter Teteringen

Glaszetter Teteringen

Glaszetter BaronieGlas is gevestigd in Teteringen. Al meer dan 25 jaar leveren we diverse soorten kwalitatief glas in Breda en daarbuiten. Ook wordt dit glas op professionele wijze door ons team van experts geplaatst. Goede service en klanttevredenheid vinden wij minstens zo belangrijk als het eindresultaat dat wij leveren. Vraag een vrijblijvende offerte aan om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

glaszetter teteringen                    glashandel teteringen

Dé glaszetter voor zowel particulier als zakelijk

BaronieGlas werkt in Teteringen voor zowel particuliere als zakelijke contacten. Voor particulieren kan het bijvoorbeeld interessant zijn om subsidie aan te vragen voor het plaatsen van dubbel glas. Lees op onze pagina over de SEEH subsidie en bekijk of u hiervoor in aanmerking komt. Bekijk daarnaast onze projecten om inspiratie op te doen.

BaronieGlas is ook voor de zakelijke markt zeer geschikt. Voor deze glaszetter in Teteringen is geen project te klein óf te groot! Voorbeelden zijn glazen scheidingswanden voor op kantoor of op maat gemaakt etalage glas. Wij leveren onder andere glas voor scholen, overheidsgebouwen, kappers en sportscholen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Over BaronieGlas

Wij zijn, als glaszetter in Teteringen, u graag van dienst. Bij BaronieGlas bent u verzekerd van een goede service, deskundige plaatsing en producten van een goede kwaliteit. Een voorbeeld hiervan is dat wij HR++ isolatie glas gebruiken. Hiermee verzekeren wij de beste kwaliteit.

Maar ook wanneer u schade heeft, kan BaronieGlas u op korte termijn helpen met het vervangen van uw glas. Onze medewerkers staan voor elke klus enthousiast klaar. Bovendien wordt u woning altijd schoon achtergelaten!

Meer informatie?

Heeft u nog vragen of wilt u weten wat wij als glaszetter in Teteringen voor u kunnen betekenen? U kunt ons telefonisch bereiken op 076-5811251 of per mail via info@baronieglas.nl. U kunt ook gebruik maken van onderstaand contactformulier.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, we denken graag met u mee. Uiteraard kunt u ons ook meteen bellen op 076-5811251.

Sander Maas

Wilt u weten wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Ik help u graag verder met deskundig advies.

Sander Maas
Eigenaar en glasspecialist