Glaszetter Bavel

Glaszetter Bavel

BaronieGlas is al jarenlang actief als glaszetter in Bavel. Wij hebben in deze tijd al veel prachtige projecten mogen afronden. Wij leveren diverse soorten glas van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan HR++ isolatieglas, welke wij vaak plaatsen bij zowel oudere gebouwen als nieuwbouw. Dit type glas zorgt ervoor dat uw huis tijdens de wintermaanden lekker warm is en in de zomermaanden juist koel aanvoelt. Dit is dus de perfecte eerste stap voor het isoleren van uw huis en vermindert zichtbaar uw stookkosten.

glas bavel    glaszetter bavel    

Al meer dan 25 jaar lang actief in Bavel e.o.

Naast isolatieglas levert BaronieGlas ook andere soorten glas in Bavel. Denk onder andere aan:

 • Dakbeglazing,
 • Serreglas.

Als het om glas gaat, hebben wij voor u de oplossing die u zoekt. Wij denken graag met u mee en maken een offerte op maat voor u op. Wij werken al meer dan 25 jaar als glaszetter in Bavel en omgeving waarin wij zowel grote als kleine projecten succesvol hebben afgerond. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan naar 076-5811251 of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

  Neem contact met ons op

  Bent u benieuwd wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, we denken graag met u mee. Uiteraard kunt u ons ook meteen bellen op 076-5811251.

  Sander Maas

  Wilt u weten wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Ik help u graag verder met deskundig advies.

  Sander Maas
  Eigenaar en glasspecialist