Glaszetter in Klundert

Glaszetter in Klundert inschakelen?

Woont u in gemeente Moerdijk en zoekt u een professionele glaszetter in Klundert? De specialisten van BaronieGlas komen graag bij u langs! Al meer dan 30 jaar leveren en plaatsen wij glas in en rondom Breda. Onze glaszetters komen ook graag in Klundert bij u langs. Bij BaronieGlas kunt u zowel zakelijk als particulier terecht.

Typen glas

U kunt bij ons terecht voor diverse typen glas: van badkamer glas voor binnen tot aan zonwerend glas voor buiten. Afhankelijk van uw wensen maken wij een voorstel op maat. Alles is mogelijk bij BaronieGlas en bovendien bent u bij ons verzekerd van glas van de hoogste kwaliteit voor uw woning of bedrijfspand in Klundert. Onze glaszetters zijn stuk voor stuk vriendelijke professionals die veel ervaring hebben in het glaszetter vak.

HR++ isolatieglas

De specialiteit van BaronieGlas is het leveren en plaatsen van HR++ isolatieglas. Met dit type glas zit u er in de wintermaanden heerlijk warm bij en houdt u uw woning of pand in de zomer juist aangenaam koel. Naast de sterk isolerende werking adviseren wij dit type dubbel glas, omdat het ook zorgt voor minder geluidsoverlast. Het isolatieglas kan ook binnen bestaande kozijnen geplaatst worden, waar nodig in combinatie met houtrot reparatie.

glaszetter klundert dubbel glas klundert

Mogen onze glaszetters langskomen in Klundert?

Wilt u de glaszetters van BaronieGlas inhuren voor uw project in Klundert? Dat kan eenvoudig door contact met ons op te nemen via 076–581 1251  of door te mailen naar info@baronieglas.nl. U kunt ook onderstaand contactformulier invullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

  Neem contact met ons op

  Bent u benieuwd wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, we denken graag met u mee. Uiteraard kunt u ons ook meteen bellen op 076-5811251.

  Sander Maas

  Wilt u weten wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Ik help u graag verder met deskundig advies.

  Sander Maas
  Eigenaar en glasspecialist