Sportscholen

Spiegelwand op maat voor uw sportschool

BaronieGlas levert aan particulieren, maar ook aan de zakelijke markt. Bent u voor uw sportschool op zoek naar een spiegelwand op maat?  BaronieGlas helpt u graag met een kwalitatieve spiegelwand voor uw sportschool. Wij begrijpen dat de afmetingen van elke sportschool kunnen verschillen, daardoor leveren wij altijd een spiegelwand op maat. Op deze manier bent u voorzien van een strakke en tegelijkertijd functionele spiegelwand in uw sportschool!

Balvast glas in sportscholen en op scholen

BaronieGlas kan naast een spiegelwand op maat ook balvast glas leveren. De term balvast glas wordt gebruikt om speciaal glas aan te duiden dat vaak in gymzalen en op sportscholen gebruikt wordt. Het glas is extra stevig, wat ervoor zorgt dat de ruiten tegen een stootje kunnen. Bij BaronieGlas werken wij altijd met glas van de beste kwaliteit. Om deze reden leveren wij balvast glas wat bestaat uit minimaal 8 mm thermisch gehard floatglas dat een ‘Heat Soak Test’ heeft doorstaan. Zijn de ruiten van uw sportschool of school al meerdere malen gesneuveld? Wij adviseren dan om balvast glas te laten plaatsen.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in een spiegelwand op maat voor uw sportschool? Of wilt u de ruiten van uw sportschool of school laten vervangen door extra stevig balvast glas? Wij helpen u graag. Ook wanneer u beschikt over meerdere vestigingen kunnen wij u van dienst zijn. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Neem contact met ons op

  Bent u benieuwd wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, we denken graag met u mee. Uiteraard kunt u ons ook meteen bellen op 076-5811251.

  Sander Maas

  Wilt u weten wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Ik help u graag verder met deskundig advies.

  Sander Maas
  Eigenaar en glasspecialist