Glasvervanging of glasreparatie scholen

Glas op scholen door BaronieGlas

BaronieGlas is de glashandel in Breda en omstreken voor zakelijke en particuliere klanten. Tijdens de vele projecten die wij uitgevoerd hebben, hebben wij veel ervaring opgedaan. Hierdoor kunnen wij in iedere situatie kwalitatief maatwerk leveren. Ook voor specifieke projecten, zoals glasreparatie of glasvervanging op scholen, kunt u ons inschakelen. Wij leveren ook gecertificeerd veiligheidsglas. Alles is mogelijk bij BaronieGlas in Breda.

Glas op scholen door BaronieGlas

BaronieGlas is de glashandel in Breda en omstreken voor zakelijke en particuliere klanten. Tijdens de vele projecten die wij uitgevoerd hebben, hebben wij veel ervaring opgedaan. Hierdoor kunnen wij in iedere situatie kwalitatief maatwerk leveren. Ook voor specifieke projecten, zoals glasreparatie of glasvervanging op scholen, kunt u ons inschakelen. Wij leveren ook gecertificeerd veiligheidsglas. Alles is mogelijk bij BaronieGlas in Breda.

Ruit kapot? Spoed glasreparatie op scholen

Op scholen kan nu eenmaal een ongelukje gebeuren, waarbij een ruit kapot kan gaan. Is een ruit van uw gebouw kapot? BaronieGlas helpt u graag met de reparatie! Door onze uitstekende service bent u er bij ons van verzekerd dat de ruit snel gerepareerd wordt. Wij beschikken over sociaal en vriendelijk personeel en laten alles netjes achter.

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een spoedreparatie uit te voeren tijdens schooltijden. Daarom zijn wij flexibel in onze planning. BaronieGlas kan buiten schooltijden komen, afhankelijk van wat u het beste schikt. In overleg stemmen wij het juiste moment met u af.

Brandwerend en geluiddicht glas

Ook voor het compleet vervangen van al het glaswerk op uw school bent u bij BaronieGlas aan het juiste adres. De brandweer stelt steeds vaker als eis dat scholen en openbare gebouwen over brandwerend glas moeten beschikken. Brandwerend glas is veiligheidsglas met een vertragende werking. Door te kiezen voor brandwerend glas, kiest u voor de veiligheid van uw scholieren of studenten.

BaronieGlas kan u ook van dienst zijn met geluidsdichte glazen wanden. Op deze manier creëert u een transparante sfeer, maar kunt u ruimtes of lokalen toch isoleren van geluiden uit de omgeving.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor glasreparatie of glasvervanging op uw school? Neem dan contact met ons op. Heeft u een spoedklus of andere vragen? U kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen via info@baronieglas.nl of door te bellen naar 076-5811251. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u.

  Vorige slide
  Volgende slide

  Neem contact met ons op

  Bent u benieuwd wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, we denken graag met u mee. Uiteraard kunt u ons ook meteen bellen op 076-5811251.

  Sander Maas

  Wilt u weten wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Ik help u graag verder met deskundig advies.

  Sander Maas
  Eigenaar en glasspecialist