Overheidsgebouwen

Brandwerend glas in overheidsgebouwen en bedrijven

Brandwerend glas is een eis die tegenwoordig vaak door de brandweer wordt gesteld bij overheidsgebouwen en op scholen. Brandwerend glas wordt ook wel veiligheidsglas genoemd en bevat brandvertragende eigenschappen. In geval van brand zal standaard glas snel breken, terwijl brandwerend glas extra weerstand biedt zodat vuur en rook zich minder snel verspreiden. Ook voor brandwerend of brandvertragend glas bent u bij BaronieGlas aan het juiste adres.

Diverse soorten brandwerend glas

Zoals u gewend bent van BaronieGlas zijn er diverse mogelijkheden in de soorten glas die wij leveren. Zo kunnen wij brandwerend glas leveren in de vorm van enkel glas of dubbel glas. Wanneer u kiest voor dubbel glas, zorgt dit ook voor extra isolatie van uw pand. Daarnaast kunt u ook kiezen voor doorvalveilig glas, wat zo sterk is dat er geen personen doorheen kunnen vallen. BaronieGlas levert altijd maatwerk, waardoor wij u altijd kunnen voorzien van glas in de juiste afmetingen. Wij zorgen ervoor dat het glas geplaatst wordt met een nette afwerking. Daarbij maken wij gebruik van brandwerend glas dat voldoet aan de NEN-norm. Het glas van BaronieGlas is altijd van de hoogste kwaliteit.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in brandwerend glas van BaronieGlas? Neem contact op met onze adviseur voor compleet glasadvies op maat. Ook voor grote projecten kunt u terecht bij BaronieGlas. Heeft u nog vragen? U kunt contact met ons opnemen via info@baronieglas.nl of door te bellen naar 076-5811251.

  Neem contact met ons op

  Bent u benieuwd wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, we denken graag met u mee. Uiteraard kunt u ons ook meteen bellen op 076-5811251.

  Sander Maas

  Wilt u weten wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Ik help u graag verder met deskundig advies.

  Sander Maas
  Eigenaar en glasspecialist