Winkels

Winkelspiegel of winkelruit van BaronieGlas

BaronieGlas levert glas aan particulieren, maar ook aan de zakelijke markt. Bent u voor uw winkel in de regio Breda op zoek naar een betrouwbare glasleverancier en glaszetter? Neem dan contact op met BaronieGlas. Wij kunnen u helpen met het plaatsen van een winkelspiegel of winkelruit. Ook kunnen wij een passpiegel op maat voor uw winkel leveren.

Winkelspiegel op maat

Wilt u uw winkel voorzien van een nieuwe winkelspiegel? Aarzel dan niet langer en kies voor een passpiegel op maat van BaronieGlas. Wij adviseren u graag zodat u een winkelspiegel krijgt die helemaal bij de stijl van uw winkel past. Vaak is het lastig om een geschikte passpiegel te vinden. Wij kunnen u een passpiegel op maat leveren, zodat u altijd een geschikte oplossing vindt.

Winkelruit spoedreparatie

Is uw winkelruit beschadigd of misschien zelfs ingegooid door vandalen? Dan begrijpen wij bij BaronieGlas dat u wilt dat de winkelruit snel gerepareerd wordt. U wilt namelijk niet dat er kostbare spullen uit uw winkel gestolen worden. BaronieGlas beschikt over een spoedservice waarbij wij snel en vakkundig uw winkelruit vervangen. Mochten wij het glas niet direct op voorraad hebben, dan zorgen we ervoor dat wij deze bestellen. Als oplossing op korte termijn plaatsen wij hufterproof glas, zodat uw pand in de tussentijd beschermd is.

Vertrouw op onze vakkundige service

BaronieGlas beschikt over een team van ervaren glaszetters, zodat wij u altijd de beste service kunnen leveren. Of u nu een spoedklus heeft of uw winkelspiegel of winkelruit gewoon wilt vervangen; alles kan bij BaronieGlas. Neem contact met ons op via 076-5811251 of door te mailen naar info@baronieglas.nl. U kunt ook onderstaand contactformulier invullen, waarna wij contact met u opnemen.

  Neem contact met ons op

  Bent u benieuwd wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, we denken graag met u mee. Uiteraard kunt u ons ook meteen bellen op 076-5811251.

  Sander Maas

  Wilt u weten wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Ik help u graag verder met deskundig advies.

  Sander Maas
  Eigenaar en glasspecialist