Kappers

Professionele kappersspiegel

BaronieGlas levert glas aan particulieren, maar ook aan de zakelijke markt. Bent u voor uw kapsalon op zoek naar een professionele kappersspiegel? Ook dan helpt BaronieGlas u graag verder met een mooie spiegel voor uw kapsalon. Wij werken altijd met materiaal van de hoogste kwaliteit, zodat u ervan verzekerd bent dat u een goede spiegel voor uw kapsalon koopt. Onze medewerkers komen de kappersspiegel bij u plaatsen en ruimen vervolgens alles netjes op. Op deze manier houdt u uw kapsalon opgeruimd. Daarnaast leveren wij maatwerk, zodat u de kappersspiegel helemaal naar wens kunt samenstellen.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Heeft u interesse in een kappersspiegel van BaronieGlas? Of bent u benieuwd wat BaronieGlas voor uw kapsalon kan betekenen? Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en enkele voorbeelden te laten zien. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via ons contactformulier of direct bellen naar 076-5811251. U kunt ook een mail sturen naar info@baronieglas.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Neem contact met ons op

  Bent u benieuwd wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, we denken graag met u mee. Uiteraard kunt u ons ook meteen bellen op 076-5811251.

  Sander Maas

  Wilt u weten wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Ik help u graag verder met deskundig advies.

  Sander Maas
  Eigenaar en glasspecialist