Ziekenhuizen

Glas voor ziekenhuizen

BaronieGlas levert aan particulieren, maar ook aan de zakelijke markt. Dit houdt in dat u ons kunt inschakelen voor kleine en grote projecten. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een glaszetter die glas kan repareren of vervangen in een ziekenhuis? Wij voorzien u graag van de beste service en glas van de hoogste kwaliteit.

Brandvertragend glas

Aangezien ziekenhuizen overheidsgebouwen zijn, worden hier vaak strenge eisen gesteld met betrekking tot de veiligheid. Om deze reden levert BaronieGlas brandvertragend glas aan ziekenhuizen en andere overheidsgebouwen. Brandvertragend glas biedt extra weerstand wanneer brand uitbreekt, zodat het vuur en de rook zich minder snel kunnen verspreiden. Het brandvertragend glas dat BaronieGlas levert voldoet aan de NEN-norm, zodat u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit.

Extra isolerend glas

Uiteraard kan het ook wenselijk zijn om in een groot gebouw, zoals een ziekenhuis, gebruik te maken van extra isolerend glas. Wij maken gebruik van het zeer kwalitatieve HR++ isolatieglas, waarmee uw gebouw in de zomer koeler blijft en in de wintermaanden de warmte beter blijft hangen. Op deze manier bespaart u op de ventilatie- en stookkosten en draagt u bij aan het welzijn van uw patiënten.

Uitstekende service

Of u ons nu inschakelt voor een klein project ter reparatie van een ruit in uw ziekenhuis of voor een groot project voor het vervangen van al het ruitwerk; BaronieGlas levert u altijd de beste service. Wij hechten veel waarde aan service en perfectie. Onze deskundige en representatieve medewerkers zijn erg flexibel en laten het project altijd netjes achter. Bent u benieuwd wat BaronieGlas voor uw ziekenhuis kan betekenen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Neem contact met ons op

  Bent u benieuwd wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, we denken graag met u mee. Uiteraard kunt u ons ook meteen bellen op 076-5811251.

  Sander Maas

  Wilt u weten wat BaronieGlas voor u kan betekenen? Ik help u graag verder met deskundig advies.

  Sander Maas
  Eigenaar en glasspecialist